Aparat de tuns Philips HC5450/80 pret caracteristici si pareri

       Aparat de tuns Philips HC5450/80 este alegerea profesionistilor daca iti doresti un dispozitiv performant care sa faca fata cu brio la orice tip de par. 
      Philips HC5450/80 este usor de utilizat chiar si de cei neexperimentati fiind realizat din materiale de buna calitate placute la atingere si ferme. Acesta este prevazut cu un cap inovator din inox de radere cu lame din titan si cu un pieptene reglabil pentru barba. Imi place foarte mult la acest aparat precizia cu care poti modifica inaltimea pieptenelui astfel ca vei putea alege dimensiunea perfecta pentru un tuns cat mai precis si rapid pe placul tau. Daca setezi pieptenele la nivelul de jos minim, aparatul de tuns poate fi folosit si  pentru aranjare barba sau taierea firelor nedorite.
      Curatarea aparatului de tuns este foarte usor de realizat deoarece trebuie doar sa demontezi capul depasabil printr-un singur clic.
      Aparat de tuns Philips HC5450/80 poate fi folosit atat conectat la reteaua curenta de energie electrica sau pe acumulator avand o autonomie de maxim 50 de minute.
      Functia turbo este foarte utila in special pentru persoanele ale caror fire de par sunt mai groase sau pentru cei care vor sa realizeze un tuns repede.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de tuns care sa faca fata cu brio in orice conditie avand un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Deasemenea, daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de 30%: Verifica pret redus

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)