Asus K555LN-DM090D laptop gaming pret, caracteristici si review

          Asus K555LN-DM090D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop gaming capabil sa faca fata cerintelor actuale de pe piata si sa ruleze cele mai noi jocuri impecabil.  Asus K555LN-DM090D este cea mai ieftina solutie gaming care sa nu impuna un buget prea mare, foarte bine optimizat si echilibrat din punct de vedere al componentelor cu care este dotat.
          Cei de la Asus incep sa acorde din ce in ce mai multa atentie atunci cand vorbim de design, discutam de un laptop elegant cu finisaje bine realizate din materiale de calitate. Tastatura este intuitiva foarte usor de utilizat iar tastele sunt delimitate prin spatii suficient de mari pentru o utilizare eficienta.
           Display-ul masoara in diagonala 15.6 inchi si are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli HD. Asadar avem parte de un display de buna calitate ce stie si HD iar sistemul anti-glare imbunatateste simtitor calitatea imaginilor si al unghiului de vizibilitate.
          Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel i5 Haswell tactat la o frecventa de 1.7 Ghz ce se descurca de minune in majoritatea aplicatiilor dar si din punct de vedere gaming. Nu as putea spune ca este extraordinar de bun dar e la un nivel acceptabil cat sa satisfaca nevoile pietei actuale. In modul Turbo Boost frecventa poate urca pana la 2.7 Ghz. Memoria cu care este echipat este una de tip DDR3 de 4Gb. 
          Nu trebuie sa iti faci probleme nici din punct de vedere al spatiului de stocare, Asus K555LN-DM090D fiind dotat cu HDD de 1Tb. 
          Pentru un consum optimizat placa video onbord Intel HD Graphics 4400 este cea care o veti folosi cel mai des. In cazul in care aplicatia curenta utilizeaza resurse video mult mai mari se activeaza automat placa video dedicata. Asus K555LN-DM090D este dotat cu o placa video dedicata de la Nvidia GeForce GT840 ce are un share de memorie video de 2 Gb suportand tehnologii ce OpenCL 4.4, OpenGL 1.1 Directx11 etc.
          Din punct de vedere al conectivitatii acesta vine echipat cu o camera web HD, unitate scriere citire CD/DVD RW, suporta retele Wi-Fi si transfer fisier prin bluetooth 4.0. Porturile care fac parte din dotare sunt: un port HDMI, iesire audio, 1 port USB 2.0 si doua 3.0, si o iesire VGA.
           Bateria de capacitate mare ofera o autonomie ridicata de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

       Asus K555LN-DM090D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta gaming: Vezi oferta pret

       Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata:Vezi pret redus

                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)