Banda de alergat electrica FitTronic DK09 pret, caracteristici si pareri

         Daca vrei sa arati bine la fizic si sa fii in forma va trebui sa depui un efort de cel putin o ora in fiecare zi alaturi de una dintre cele mai performante bande de alergat. Banda de alergat electrica FitTronic DK09  este alegerea perfecta daca doresti sa dispui de intimitatea locuintei tale si sa practici sportul tau preferat si sa te mentii in forma. 
         Banda de alergare model FitTronic DK09  cu inclinare automata si sistem de atenuare socuri o recomand datorita dimensiunilor mici si tehnologiilor de ultima generatie cu care aceasta este dotata. Daca o vei cumpara nu va fi o problema spatiul de depozitare deoarece aceasta e compacta iar dupa fiecare antrenament se poate plia pentru a fi depozitata ocupand un spatiu mic. 
         Motorul de 3 Cp ii poate imprima acesteia o viteza de la 1 la 18 km/h, viteza ce poate fi schimbata printr-o simpla apasare de buton.  Deasemenea cu ajutorul sistemul de inclinare electric poti modifica unghiul de inclinare pentru a o inclina de la 0-15%. 
         Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern care va afisa cele 8 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare, body fat, MP3. In meniul computerului de bord gasiti 9 programe predefinite facilitand un exercitiu corect si complet pe care sa il urmati in fiecare zi. 
         Manerele sunt prevazute cu senzori pentru masurarea ritmului cardiac. In cazul in care va dezechilibrati banda de alergat electrica este dotata si cu un sistem inteligent de detectie ce opreste imediat functionarea acestea pentru a nu va accidenta. In timpul exercitiilor puteti asculta muzica preferata la sistemul audio cu care este dotata banda de alergat, sistem prevazut cu doua boxe stereo si intrare USB.
         In timpul functionarii aceasta se comporta foarte bine fiind silentioasa avand in dotate un sistem de amortizare in 8 puncte. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici


       Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici


   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)