Beko DBKEN386XWD+ combina frigorifica performanta review

           Beko DBKEN386XWD+ este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Aceasta iese in evidenta si prin designul ultramodern realizat din materiale de calitate si inox la exterior ce este prevazut cu un strat antiamprenta pentru a nu lasa urme si amprente pe usi si in jurul manerelor. Este o combina frigorifica de capacitate mare ideala pentru o familie numeroasa cu un spatiu destul de generos de aproximativ 321 litri.
          Desi este destul de mare pentru o combina frigorifica aceasta este foarte bine optimizata din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de consum A+ mai economica cu pana la 24% fata de modelele clasice.
          Sistemul de racire este unul de tip No Frost ce impiedica formarea ghetii in interior nemaifiind nevoie dezghetarea periodica. Deasemenea acest sistem asigura o temperatura constanta pe tot interiorul combinei frigorifice in care aerul rece este dispersat in mod egal pe fiecare nivel de rafturi mentinand o perioada de valabilitate a alimentelor mai indelungata.
          Combina este organizata pe doua compartimente: in partea de sus se regaseste frigiderul cu un volum de 231 litri iar in partea de jos congelatorul caruia ii revin 90 de litri. Frigiderul este compus din 4 rafturi din sticla rezistenta securizata reglabile in inaltime in functie de dimensiunea alimentelor ce doriti sa le introduceti in interior. Ultimul nivel de jos este reprezentat de un compartiment special dedicat pentru depozitarea fructelor si legumelor in care temperatura nu scade sub 0 grade. Pe usa in dreptul fiecarui nivel al rafturilor combina frigorifica Beko este prevazuta cu 5 suporturi de usa in care puteti stoca alimente de dimensiune mica sau bauturi racoritoare apa/bere/suc.
          Functia ionica are rolul de a indeparta orice impuritate din aerul interior si de a preveni formarea mucegaiului in interior. Aerul din interior este mentinut curat, astfel alimentele pot fi pastrate in conditii bune pe o perioada de timp mai indelungata. Garnitura de pe usi contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor.
          Dozatorul montat pe usa exterioara este foarte util in special in zilele calduroase de vara cand veti dori sa savurati un pahar de apa rece simplu si la indemana.
           Beko DBKEN386XWD+ este dotata cu mai multe functii speciale printre care:

- Active Fresh Blue Light - mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra activa permanent in interiorul frigiderului 
- functie ionizare are rolul de a indeparta orice impuritate din aerul interior si de a preveni formarea mucegaiului in interior
- sistem racire No Frost - previne formarea ghetii in interiorul combinei frigorifice
- Buzzer - avertizare sonora in cazul in care ai lasat usa deschisa

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)