Bosch WAE20369BY - masina de spalat performanta

         Calitatea germana se simte si atunci cand e vorba de masini de spalat asa ca daca esti in cautarea unei masini de spalat performante care sa nu te dezamageasca si sa o poti folosi la capacitate maxima chiar si dupa 10 ani atunci iti recomand Bosch WAE20369BY. Designul este unul modern, placut la vedere ce nu lasa loc de compromisuri potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.
        Bosch WAE20369BY este o masina de spalat rufe de capacitate mare ce suporta o cantitate de rufe de pana la 7 Kg. Astfel veti reusi sa spalati o cantitate mai mare de rufe pe care deobicei o spalati in 2-3 reprize economisind atat timp cat si energie elctrica si detergent.
         Panoul de comanda situat in partea superioara a cuvei este dotat cu un ecran LCD ce va afisa principalele setari a programelor de spalare precum si timpul ramas pana la terminarea unui ciclu de spalare. Puterea maxima de centrifugare este setata la 1000 rpm.
        Desi are o capacitate mare, masina de spalat este foarte eficienta din punct de vedere al consumului de energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A++ +.
         Masina de spalat Bosch WAE20369BY este dotata o serie de programe foarte utile in special pentru un anumit tip de tesatura: program pentru bumbac, program pentru haine inchise la culoare/ deschise la culoare, haine colorate/albe, tesaturi delicate, etc. Pentru un calcat mult mai usor puteti selecta si optiunea antisifonare pentru a elimina cutele ce se pot forma in timpul spalarii.
          Bosch WAE20369BY este dotata cu mai multe functii printre care: 

- Active Water Vario - programele de spalat sunt optimizate pentru un spalat cat mai eficient intr-un timp cat mai scurt si cu un consum minim de energie electrica. Masina de spalat este mai eficienta cu pana la 65% fata de modelele clasice indicand un consum energetic cu pana la 50% mai mic.
- Taste Touch Control - panoul de control este prevazut cu taste de tip touch
        
Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)