Daewoo DWD-NQ1221 - Masina de spalat performanta cu tehnologia Air Bubble

        Daca in ultima vreme cei de la Daewoo nu prea au mai rupt gura targului cu modelele noi aparute pe piata iata ca de data aceasta Daewoo DWD-NQ1221 pare a fi modelul perfect daca doriti sa va incadrati intr-un buget mai limitat dar sa nu faceti rabat din punct de vedere al performantelor tehnice.
        Primul lucru care imi place la masina aceasta este capacitatea mare de stocare rufe de pana la 7 Kg, aceasta fiind ideala pentru familiile mai numeroase sau pentru cei care vor sa spele o cantitate mai mare de rufe care deobicei pana acum o spalau in doua transe evitand astfel consmul de energie si detergent nejustificat. Designul este unul simplu minimalist dar totusi elegant, materialele din care este realizata sunt de buna calitate si dau bun gust camerei acolo unde va fi instalata masina de spalat.
         Aceasta are o capacitate maxima de cetrifugare de pana la 1200 rpm ce poate fi selectata de pe panoul principal cu ajutorul unui selector de rotatii. Panoul de comanda este dotat si cu un display LED care iti pune la dispozitie informatii cu privire la timpul ramas din programul ce ruleaza, temperatura apei si programele disponibile ce pot fi selectate. 
         Tehnologia Air Buble va face posibila indepartarea pana si a celor mai dificile pete prin intermediul a milioane de bule ce vor patrunde in fibra si apoi dispersa pentru a genera o energie de impuls ce va indeparta murdaria. 
         Functia Eco Shower iti va garanta cel mai mic consum de energie si de detergent indiferent de programul de spalare selectat. Acest lucru este vizibil si prin prisma faptului ca masina de spalat este incadrata in clasa de consum A++ cu un consum de energie redus foarte eficienta din punct de vedere al capacitatii de spalare rufe.
         Puteti selecta programul dorit dintr-o multitudine de optiuni: rapid 17 minute, perfect pentru rufe usor murdare, baby care - spalare intensiva pentru a elimina particulele fine de detergent pentru o piele fina de bebelus, sport, sintetice, bumbac si sensibile.
          Daca esti in intarziere alege sa folosesti modul Super Express si te vei bucura de o spalare eficienta la rufelor economisind pana la 31 de minute din ciclul normal al unui program.

Recomandare: 

        Este alegerea perfecta daca iti doresti sa te bucuri de cea mai buna tehnologie Made in Korea la un pret foarte bun: Verifica oferta piata

        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount de 250 lei: Verifica pret redus

        Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)