Electrolux EWW1476HDW - masina de spalat performanta cu uscator

         Electrolux EWW1476HDW este alegerea perfecta daca iti doresti sa te bucuri de o masina de spalat performanta 2 in 1 dotata cu functie de uscator la un pret foarte bun. Este un dispozitiv complet dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata ce impresioneaza atat prin functiile inovative cu care este dotata cat si din punct de vedere al design-ului. Alegand Electrolux EWW1476HDW castigati atat din punct de vedere al bugetului nemaifiind nevoie sa achizitionati doua dispozitive separat, spatiu in casa cat si timp.
        Electrolux EWW1476HDW este o masina de spalat cu incarcare frontala avand o capacitate de incarcare de 7 Kg fiind ideala pentru o familie mai numeroasa. Capacitatea uscatorului este de 5Kg. Masina de spalat suporta pana la 1400 rpm.
       Din punct de vedere energetic masina de spalat Electrolux EWW1476HDW este foarte bine optimizata din punct de vedere al consumului fiind incadrata in clasa de consum A, respectiv clasa B atunci cand folosesti uscatorul.  
        Masina de spalat Electrolux foloseste un sistem profesional de spalare a rufelor ce foloseste tehnologia aburului pentru a improspata si elimina cutele din rufele delicate. Masina de spalat iese in evidenta si din punct de vedere al numarului mare de programe fiind dotata cu 23 de programe care te vor ajuta sa selectezi optiunile de spalat optime pentru un spalat eficient indiferent de tipul de tesatura.
       Cele mai importante functii care le gasim in dotare sunt:

- Selector centrifugare - selecteaza numarul de rotatii optime pentru un spalat eficient
- Siguranta pentru copii mici - panoul de comanda se blocheaza in momentul in care accesati aceasta functie pentru ca cei mici sa nu apese butoanele la intamplare
- Functie anticondensare - elimina posibilitatea aparitiei condensului pe suprafetele laterale

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)