Frigider Arctic AND275+ pret, caracteristici si pareri

        Arctic AND275+ este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant dotat cu majoritatea functiilor de baza capabil sa faca fata cu brio conditiilor de mediu cu temperaturi frecvente de peste 30 de grade disponibil la un pret foarte bun. Designul nu este unul care sa te impresioneze la maxim dar putem vorbi de faptul ca materialele folosite sunt de buna calitate placute la vedere in care albul mat care predomina se asorteaza perfect in orice colt al  casei tale. 
       Acest frigider sta bine si la capitolul consum energetic fiind incadrat in clasa de consum A+ ce asigura un consum cu pana la 24% mai mic fata de modelele clasice din clasa A.
       Arctic AND275+ este un frigider de dimensiuni medii avand un volum total de 259 litri din care 49 litri ii revin congelatorului situat in zona superioara iar restul de 210 litri frigiderului.   
        Spatiul din interiorul frigiderului este impartit pe 3 nivele de rafturi metalice rezistente care pot fi oricand reasezate pentru a modifica spatiu dintre ele pentru a introduce in interior si alimente de dimensiuni mai mari. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita fructe si legume, zona in care temperatura este mentinuta la o limita optima ce nu scade sub 0 grade. Pe usa frigiderului este dotata cu mai multi suporti printre care si unul special pentru depozitarea sticlelor de vin sau alte bauturi racoritoare. 
        Prospetimea si igiena alimentelor din frigider sunt mentinute pe o perioada de timp mai indelungata asta si datorita garniturii antibacteriene cu care este dotata usa frigiderului. Aceasta are rolul de a impiedica formarea mucegaiului dar si a altor bacterii ce ar preclita siguranta alimentelor. 

Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                          

Comentarii

  1. La ce Numar sa reglez termostatul ambiental din interiorul frigiderului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde si de temperatura de afara. In general treapta 3 vara si treapta 2 iarna

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)