Frigider cu doua usi Indesit RAA 29 pret, caracteristici si pareri

         Indesit RAA 29 este alegerea perfecta daca va doriti un frigider ieftin la cel mai bun pret de pe piata dotat cu functii de baza foarte eficient din punct de vedere al puterii de racire. Design-ul este unul clasic ce isi pastreaza in linii mari aceleasi caracteristici de aspect ca majoritatea combinelor frigorifice de la Indesitavand o inaltime de 143 cm.
        Indesit RAA 29 este o combina frigorifica de dimensiuni medii avand o capacitate maxima de stocare de 212 litri. Ceea ce imi place foarte mult la aceasta combina frigorifica este faptul ca cei de la Indesit s-au gandit sa ofere un spatiu cat mai minimizat pentru congelator fiind mai mult decat suficiente cele doua rafturi pentru nevoile mele. Volumul net de 212 litri este impartit astfel: 171 litri ii revin frigiderului pozitionat in partea de jos iar restul de 41 litri ii revin congelatorului din partea superioara.
       Frigiderul este compartimentat pe 4 rafturi din sticla securizata foarte rezistenta la greutate ce poate fi oricand glisata sau repozitionata in functie de dimensiunile alimentelor ce doriti sa le introduceti in interiorul acestuia. Deasemenea in dreptul fiecarui raft acesta are suporturi pentru bauturi racoritoare/apa pe fiecare nivel de pe usa. In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. 
       Cu un consum mic de energie electrica si o eficienta foarte buna din punct de vedere al puterii de racire, frigiderul Indesit RAA 29 este incadrat in clasa de consum A+, cu un consum de pana la 25% mai mic fata de frigiderele din clasa A.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific eficient care sa nu ocupe mult spatiu in locuita ta eficient energetic la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin avand o reducere de 250 lei: Verifica pret redus

 
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)