Gorenje KAS53DCINVA - Aparat de aer conditionat performant review

         Gorenje KAS53DCINVA este alegerea perfecta daca iti doresti sa beneficienzi de cele mai bune tehnologii disponibile pe piata pentru un aparat de aer conditionat performant capabil sa faca fata in orice conditii de mediu. 
 Desi designul pare unul minimalist la prima vedere, imi place ideea aceasta de alb mat deoarece se pierde in decorul camerei fiind aproape insesizabila diferenta dintre perete si acesta. Pana si display-ul unde este afisata temperatura la care functioneza este de un alb imaculat placut la vedere in aceiasi idee de a fi cat mai bine camuflat in camera unde va fi instalat.
       Gorenje KAS53DCINVA  are o capacitate de racire de 18000 BTU fiind foarte eficient din punct de vedere al puterii de racire in special pentru un apartament de o suprafata mai mare sau un spatiu de birouri
       Si consumul energetic este foarte bine optimizat aceste fiind incadrat in clasa de consum A++ pentru functiile incalzire/racire.
       Gorenje KAS53DCINVA este dotat cu mai multe functii speciale printre care:

- functie ionizare - functie speciala creata pentru a distruge bacteriile si mirosurilor neplacute din mediul ambiant
- Eco Filter retine mirosurile neplacute din camera si actioneaza si din punct de vedere al eliminarii bacteriilor, microbilor. Deasemenea are efect eliminatoriu si asupra mucegaiului
- Filtru vitamina C umple aerul cu vitamina C si are rolul de a reduce stresul si de a netezi pielea
- functie turbo - functionare la capacitate maxima pentru a atinge rezultatele dorite in cel mai scurt timp (incalzire/racire)
Fallow me - Aparatul de aer conditionat detecteaza pozitia telecomenzii cu ajutorul senzorilor din interiorul acesteia. Acesta isi focalizeaza functiile astfel incat temperatura din jurul telecomenzi sa ajunga la nivelul setat in cel mai scurt timp posibil. 
-  Functie ventilare - functie ventilare si reciclare aer interior
Incalzire - functie incalzire utila in special iarna
-Auto restart -  aparatul de aer conditionat reporneste automat avand aceleasi setari in cazul in care apare o pana de curent in retea.

Dezumidificare  functie care elimina excesul de umiditate din atmosfera prevenind astfel aparitia mucegaiului
Sleep/Night Mood - functionare silentioasa pe timp de noapte

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)