Gorenje W8424 - masina de spalat performanta

         Gorenje W8424 este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat de capacitate mare dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata la un pret foarte bun. Capacitatea mare de stocare rufe de pana la 8 Kg o recomanda a fi masina de spalat ideala pentru familiile numeroase. Astfel vei reusi sa economisesti atat timp cat si energie si vei putea spala o cantitate mai mare de rufe intr-un singur ciclu de functionare.
          Este o masina de spalat cu incarcare frontala ce poate fi pusa in functiune setand comenzile plasate pe panoul de control. Pentru o vizualizare mai buna a parametrilor setati acesta este dotat si cu un afisaj LED.
          Aceasta sta destul de bine si din punct de vedere al programelor cu care este dotata 23 la numar din care vei putea selecta conditiile ideale in functie de timpul de spalare dorit si tipul de tesatura. Cele mai importante programe sunt: prespalare, bio wash, bumbac, lana, sintetice, consum redus de energie, spalare manuala, haine albe/negre, inmuiere, clatire, etc. Masina de spalat suporta pana la 1200 rpm.
           O alta caracteristica importanta atunci cand esti in cautarea unei masini de spalat economice o reprezinta clasa energetica din care face parte, Gorenje W8424 fiind incadrata in clasa de consum A+++ fiind una dintre cele mai economice masini de spalat disponibile la vanzare in Romania. 
            Masina de spalat Gorenje W8424 este dotata cu mai multe functii interesante printre care:

- Tehnologie UseLogic - optimizeaza procesul de spalare economisind atat energie cat si timp. Senzorii din dotare monitorizeaza calitatea apei si a spumei produse de detergent si adauga cicluri suplimentare de spalare daca este cazul. Fiecare ciclu de spalare este adaptat in functie de cantitatea de rufe introdusa in interior.
- Sistem economisire detergent DSS - masina de spalat este echipata cu un sistem inteligent ce previne pierderea de detergent atunci cand se face alimentarea cu apa
- Eco Mode - rufele mai putin murdare pot fi spalate si la temperaturi mai mici de 40 de grade economisind astfel energie electrica intr-un timp mai scurt
- Sistem siguranta copii - blocheaza automat functiile butoanelor astfel ca prin apasarea lor nu mai exista niciun efect.
- Protectie impotriva inundatiilor - Masina de spalat se opreste automat in cazul in care detecteaza scurgeri ale apei in exterior

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)