Indesit IWSNE 61253 C masina de spalat performanta la un pret foarte bun

            Indesit IWSNE 61253 C este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta dotata cu majoritatea functiilor de spalat dar care sa nu coste o avere avand un pret foarte bun. Designul nu iese prea mult in evidenta aceasta adoptand stilul clasic avand culoarea alba fiind realizata din materiale de calitate. Daca din punct de vedere al designului s-a facut un oarecare compromis pentru un pret mai bun nu acelasi lucru putem vorbi din punct de vedere al performantelor dotarile fiind mai degraba intalnite pe masini de spalat mult mai scumpe. 
           Panoul de comanda situat in partea superioara este foarte usor de utilizat functiile acestuia fiind intuitive si la indemana oricui. Display-ul LCD va afisa principalele functii ale programelor de spalat precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de functionare. 
          Indesit IWSNE 61253 C are o putere maxima de centrifugare de pana la 12000 rpm si suporta o incarcare de pana la 6 Kg rufe.
          Nici de consumul energetic nu ar trebui sa iti faci probleme aceasta fiind foarte economica fiind incadrata in clasa de consum A+++ cu un consum extrem de redus si o eficienta a spalarii foarte buna. 
           Programele de spalare 16 la numar sunt exact ceea ce iti trebuie in functie de tipul de tesatura sau durata acestuia: program extra clatire, jeansi, lana, usor de calcat, sport, delicate, sintetice, etc. 
           Masina de spalat Indesit IWSNE 61253 C este dotata cu mai multe functii printre care:

- Energy Saver - cu aceasta optiune activata veti putea economisi pana la 70% 
- Delay Time - puteti programa masina de spalat sa functioneze chiar si atunci cand nu sunteti acasa
- Eco Time - aceasta functie este utila in special cand doriti sa spalati o candtitate de rufe mai mica fata de capacitatea maxima a masinii intr-un interal de timp mult mai mic.


Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)