Lada frigorifica Heinner HCF-98A+ pret caracteristici si pareri

          Heinner HCF-98A+ este alegerea perfecta daca iti doresti o lada frigorifica performanta de dimensiuni mici pe care sa o poti lua cu tine intr-o casa de vacanta la munte sau la mare. 
           Heinner HCF-98A+ este o lada frigorifica de dimensiuni mici avand o capacitate de 98 litri cu deschidere verticala de culoare alb mat ce se potriveste perfect in orice colt al casei tale. Este un dispozitiv frgorific usor de utilizat si comod avand o inaltime de 83.6 cm, o lungime de 56.3 cm si latime de 52.6 cm.
           De remarcat e si faptul ca aceasta este incadrata intr-o clasa superioara de consum respectiv A+, foarte economica in acelasi timp dar si eficienta. Este ideala pentru o familie atunci cand pleci in deplasari sau pentru o casa de vacanta. Termostatul ajustabil este unul mecanic si are trei trepte de functionare. Interiorul este luminat de un bec de tip LED ce face utilizarea acesteia usoara chiar si noaptea. 
          Are o capacitate de inghetare de 6 Kg la 24 de ore si este si foarte slentioasa in timpul functionarii cu un nivel al zgomotului de doar 42 dB. 
           Sistemul de dezghetare este unul manual si de aceea este recomandat la anumite perioade de timp sa fie scoasa din functiune si dezghetata in totalitate pentru o eficienta de racire mai buna. Consider ca putem trece cu bine peste acest aspect in special daca analizam oferta foarte buna de pret din magazinele online pentru acest produs.

Recomandare:

          Este alegera pefrecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific care sa faca fata cu brio temperaturilor de afara, performanta si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

           Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount de 10%: Verifica pret redus

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)