MIELE WKB 130 WPS masina de spalat nemteasca performanta

          Bucura-te de cea mai buna calitate germana impreuna cu masina de spalat performanta MIELE WKB 130 WPS disponibila acum si in Romania la un pret foarte bun. Aceasta impresioneaza inca de la prima vedere cu un design foarte atragator si aspectos fiind realizata din materiale de calitate durabile in timp. Este o masina cu incarcare frontala iar tamburul din inox are forma unui fagure de miere, design special conceput pentru o capacitate de stocare rufe cat mai mare.
           Panoul de control usor inclinat din partea superioara este usor de utilizat si intuitiv si cuprinde functii inovative disponible exclusiv pe masinile de spalat Miele. Acesta este dotat cu un ecran LCD dip TFT care afiseaza princpalele functii ale programelor de functionare ce pot fi selectate precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat.
           MIELE WKB 130 WPS este o masina de capacitate mare ce poate stoca pana la 8 Kg de rufe ajutata de cele 16000 de rpm pentru o eficienta desavarsita. Motorul cu care aceasta vine echipata este unul foarte puternic si rezistent la uzura 
           Masina de spalat MIELE WKB 130 WPS este foarte bine optimizatsi din punct de vedere energetic, acesta fiind inclusa in clasa de consum A+++, economica si eficienta din punct de vedere al eficientei de spalare. Consumul energetic este foarte mic avand in vedere capacitatea mare si numarul de rotatii.
           Din meniul principal veti putea selecta pana la 11 programe prestabilite printre care: programul rapid spalare Express 20 minute, extra clatire, bumbac, delicate, sensibile, lana, matase, culori deschise/inchise, jeansi, clatire etc. 
           Selectand modul de functionare "Pre calcare" masina de spalat va optimiza functionarea astfel incat hainele sa nu faca multe cute pentru un calcat cat mai usor. Deasemenea beneficiaza si de un mod Eco prin care consumul energetic va fi setat la minim, functie care se numeste "Motor Profil Eco".
          De luat in seama este si faptul ca aceasta este foarte silentioasa cu un nivel al zgomotului ce ajunge la doar 48dB.

Recomandare

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)