Philips Lumea IPL SC1991/00 pret, caracteristici si pareri

             Philips Lumea IPL SC1991/00 este alegerea perfecta daca iti doresti ca vara aceasta sa ai cele mai frumoase picioare. Daca pana acum epilarea definitiva era un subiect tabu astfel ca pentru a beneficia de acest procedeu trebuia sa fii clienta fidela a unui salon de infrumusetare scump, Philips Lumea IPL SC1991/00 revolutioneaza acest domeniu fiind primul aparat de epilat definitiv pe care il poti avea la tine acasa fiind disponibil la un pret foarte bun.
             Pentru a avea cele mai bune rezultate va trebui sa faceti o serie de 4-5 sedinte, cate una pe saptamana timp in care parul va disparea treptat de la o saptamana la alta. Cele bune si rapide rezultate vor fi la persoanele cu un ten deschis avand culoarea parului negru. Procedeul trebuie astfel repetat regulat saptamana de saptamana pana ce chiar si firele de par mai dificile vor disparea.
            Philips Lumea SC1991/00 se numara printre singurele aparate de epilat definitiv destinate epilarii definitive cu IPL ce il poti folosi acasa fara a mai cheltui o gramada de bani specialistilor din saloanele de infrumusetare.
           In doar cateva saptamani de utilizare constiincioasa vei reusi sa ai rezultatele mult dorite, o piele neteda fara niciun fir de par si incredibil de fina.

Utilizare:

           Philips Lumea nu trebuie conectat la priza decat pentru a-i reincarca bateria, nu prezinta componente ce trebuiesc inlocuite in timp si porneste imediat printr-o usoara atingere de buton. Intensitatea flash-ului luminos poate fi reglata folosind sagetile Up si Down. 


Recomandare:


           Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret


           Vezi parerile celorlalte posesoare care deja au testat acest produs citind sectiunea comentarii de aici


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)