Samsung AR18HSFSAWKNEU - aparat de aer conditionat performant

        Samsung AR18HSFSAWKNEU este un aparat de aer conditionat performant dotat cu cele mai noi tehnologii Samsung. Este alagerea perfecta daca va doriti un aparat de aer conditionat eficient capabil sa raceasca o suprafata mai mare respectiv un apartament mai spatios sau un spatiu de birouri cu un consum energetic redus.
      Acesta impresioneaza inca de la prima vedere cu un design inovator in care forma triunghiulara imbunatateste circulatia aerului pentru a acoperi o suprafata mai mare si spori eficienta de racire. Acesta este dotat cu un display de tip LCD care afiseaza gradele din camera precum si setarile ce sunt aplicate modului de functionare. 
        Dotat si cu o telecomanda cu control wireless utilizarea acestui aparat de aer conditionat va fi o experienta placuta la indemana oricui. 
       Aparat de aer conditionat 
Samsung AR18HSFSAWKNEU are o capacitate de racire de 18000 BTU fiind inclus in clasa energetica A++ cu un consum minim energetic. Este aparatul de aer conditionat care consuma cel mai putin dintre toate dispozitivele de aer conditionat de pe piata. 
         Deasemenea acesta este dotat si cu tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1 cu ajutorul careia acesta isi optimizeaza consumul in functie de conditiile de mediu din locuinta dumneavoastra. 
        Din panoul principal puteti alege din numeroase functii:

     - Sleep/Night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte
      -Dezumidificare - ideal pentru a evita umiditatea din atmosfera si a evita aparitia mucegaiului
      - Smart Control Wi-Fi - functie cu ajutorul careia va permite sa verificati de la distanta functiile aparatului 
      - Utilizator unic - compresorul este folosit la o capacitate minima astfel diminuandu-se consumul de energie
       - Smart Check - sistem cu ajutorul caruia veti putea identifica eventualele erori aparute in timpul functionarii.
                            
        Deasemenea pentru utilizatorii obisnuiti cu tehnologia, exista si o aplicatie disponibila  pe Android/Ios care poate fi descarcata din market ce cuprinde intructiuni de utilizare aparat de aer conditionat. Aceasta are si functii de control transformand smartphne-ul dvs intr-o veritabila telecomanda cu care veti controla functiile aparatului de aer conditionat. 

Recomandare

          E alegerea perfecta daca doresti un aparat de aer conditionat performant avand o eficienta maxima cu un consum minim de energieVezi oferta pret

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici
          Deasemenea daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la un pret redus, acesta avand un discount de 900 lei  Verifica reducere 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)