Samsung RB37J5220SA - combina frigorifica performanta review

         Samsung RB37J5220SA este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii de la Samsung foarte eficienta din punct de vedere al puterii de racire. Aceasta impresioneaza inca de la prima vedere prin designul impunator in care culoarea gri metalizata accentueaza aspectul de modern. Samsung RB37J5220SA este o combina de dimensiuni mari cu un interior spatios cu o capacitate de stocare de pana la 367 litri.
        Interiorul acesteia este mai bine optimizat fata de o combina frigorifica clasica pentru o utilizate a spatiului la o capacitate mai mare in care peretii sunt conceputi mult mai subtiri ceea ce creaza o capacitate interna mult mai mare cu un consum energetic mic. Spatiul interior este organizat astfel, 269 litri revenindu-i frigiderului iar restul de 98 de litri congelatorului.
       Aceasta combina este dotata cu tehnologia Full No Frost astfel ca vei scapa de neplacerea de a o dezgheta la o anumita perioada de timp. Aceasta asigura o temperatura constanta in tot interiorul frigiderului pentru o mai buna racire folosind curenti de disperie a aerului rece evitandu-se astfel formarea ghetii. 
       Spatiul din interiorul frigiderului este impartit intre cele 3 rafturi ajustabile din sticla securizata ce pot fi repozitionate la diferite inaltimi in functie de dimensiunea alimentelor pe care doriti sa le introduceti in interior pentru o mai buna organizare a spatiului interior. Fiecare nivel in parte are prevazut pe usa cate doi suport de usa, 6 in total unde veti putea depozita alimente de dimensiuni mici sau sticle sau doze de apa/suc/bauturi alcoolice. Deasemenea acesta este prevazut si cu un compartiment special pentru depozitarea fructelor/legumelor la o temperatura ideala care sa nu scada sub limita de inghet. Compartimentul Fresh va pune la dispozitie mediul ideal pentru pastrarea carnii si a pestelui la o temperatura optima pentru a ramane proaspete si sa isi pastreze gustul proaspat. 
        Congelatorul situat in partea de jos este organizat pe 3 rafturi din sticla securizata reglabile in inaltime si este dotat cu functie de super-congelare pentru a congela in cel mai scurt timp posibil. 
        Samsung RB37J5220SA este dotata cu mai multe functii printre care:

- All Around Cooling - aerul rece este dispersat in mod uniform in tot interiorul combinei frigorifice prin mai multe guri de ventilatie pozitionate pe fiecare nivel in parte pentru a mentine o temperatura constanta si a evita formarea ghetii si condensului.
- Functie Holiday -  Poti pleca linistit in vacanta cu noua functie Holiday care limiteaza consumul energetic pe toata aceasta perioada oferind deplina siguranta.
- Sistem avertizare usa deschisa - esti avertizat sonor in cazul in care lasi usa deschisa mai mult de 10 secunde
- Motor Digital Inverter - Motorul cu Inverter optimizeaza consumul energetic in functie de conditiile climatice si schimbarile de temperatura ce pot surveni de la o ora la alta pentru un consum energetic minim. Combina frigorifica este incadrata in clasa de consum A+ cu un consum cu pana la 25% mai mic fata de modelele clasice.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)