Samsung RT32FARADSP - frigider performant de la Samsung review

          Samsung RT32FARADSP este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata foarte bine temperaturilor mari de afara dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun. 
          Aceasta combina frigorifica face parte din categoria produselor premium ce impresioneaza si la capitolul design fiind construita din materiale de calitate si inox capabila sa functioneze in conditii optime chiar si atunci cand afara temperaturile depasesc cu mult 30 de grade. Culoarea gri a inoxului si designul ultramodern se va face remarcat in interiorul casei tale inca de la prima vedere.
        Acesta este foarte bine optimizat si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A+ mai economic cu pana la 24% fata de alte combine frigorifice. 
        Dotat cu sistemul Full No Frost acesta nu va mai acumula gheata in interior astfel ca veti scapa de dezghetarea periodica. Acest sistem inovator asigura o racire constanta in tot interiorul frigiderului eliminand astfel conditiile ce duceau la producerea condensului si apoi a ghetii. Temperatura ramane constanta de la primul raft de sus pana la cel de jos asta si datorita sistemului de ventilatie ce introduce aer rece din mai multe directii pe fiecare nivel in parte.
        Samsung RT32FARADSP este o combina frigorifica de dimensiuni mari avand un volum net de 322 l din care 250 litri ii revin frigiderului iar restul de 72 l congelatorului situat in partea superioara.
        Frigiderul este structurat pe trei rafturi incapatoare din sticla rezistenta securizata ce pot fi ulterior reasezate pentru a redimensiona spatiu dintre ele. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita fructe si legume, zona in care temperatura este mentinuta la o limita optima ce nu scade sub 0 grade. Deasemenea combina frigorifica mai cuprinde doua zone pentru produse proaspete in care puteti depozita carne proaspata/peste ce urmeaza a fi pregatite in cel mai scurt timp. Pe usa frigiderului este dotata cu mai multi suporti printre care si unul special pentru depozitarea sticlelor de vin sau alte bauturi racoritoare. 
        Samsung RT32FARADSP este dotata cu mai multe functii printre care:

- Sistem Multiflow - aerul rece patrunde in interiorul compartimentelor din mai multe directii pastrand calitatea si proprietatile originale ale alimentelor pentru o perioada de timp mai indelungata.
- Sistem protectie antibacterian - sistemul de protectie antibacterian utilizeaza un ventilator interior care forteaza trecerea aerului printr-un filtru de aer care elimina mirosurile neplacute si bacteriile din aer.
- Sistem electronic pentru temperatura - temperatura in interior poate fi setata foarte exact asta datorita sistemului electronic cu care este dotata combina frigorifica

        Compresorul digital de tip Inverter beneficiaza de o garantie de pana la 10 ani din partea celor de la Samsung. In timpul functionarii combina frigorifica Samsung RT32FARADSP este foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului de aproximativ 43 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)