Samsung VCC52F0S3R - aspirator cu sac performant

         Samsung VCC52F0S3R este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator performant dotat cu tehnologii de ultima generatie foarte eficient din punct de vedere al puterii de curatare la un pret foarte bun.
         Samsung VCC52F0S3R este un aspirator compact, usor de utilizat ce are o putere de aspirare de pana la 320 W. 
 Este un aspirator cu sac cu o capacitate colectare de pana la 2.5 litri astfel ca la anumite perioade de timp acesta trebuie golit de praf. Panoul de comanda situat in partea superioara a dispozitivului de aspirat este usor de utilizat si foarte intuitiv fiind dotata cu buton Power/Off si buton retractare fir alimentare.
          Lungimea de 6 metri a cablului de alimentare pentru acest dispozitiv este mai mult decat suficienta pentru a ajunge chiar si in locatiile mai putin accesibile. 
          Am achizitionat acest aspirator deoarece doream un aspirator cu putere de aspirare mare dar care sa nu deranjeze toti vecinii cu zgomotul produs (este foarte silentions din acest punct de vedere), se poate auzi si televizorul atunci cand dai cu aspiratorul prin incapere. Puterea totala de care acesta este capabil este de 1500 W.


Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator performant capabil sa faca fata oricarui tip de murdarie cu succes la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, acesta avand un discount de 25%: Verifica pret redus



                                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)