Ventilator cu telecomanda VS417, pret, caracteristici si pareri

        Daca nu mai faci fata caldurii de afara iar aerul devine din ce in e mai irespirabil iti recomand achizitionarea unui ventilator performant respectiv modelul VS417 cu telecomanda. Este solutia ideala in special daca iti doresti un dispozitiv dotat cu telecomanda pentru control de la distanta care sa nu coste foarte mult. 
         Ventilator cu telecomanda VS417 are o putere de 45W  ce poate fi setata gradual pe 3 nivele de viteza in functie de preferinte. Este dotat si cu timer cu ajutorul caruia puteti seta intervalul de functionare. 
         Programarea mod noapte va asigura functionarea acestuia in modul silentios pentru a nu va perturba somnul.   Nu ocupa mult spatiu, arata bine, materialele sunt unele de calitate si nici prea zgomotos deci iti vei putea face treaba in liniste.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount de 20%Verifica pret redus


                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)