Ventilator Tesy FS40SCGTP06 pret, caracteristici si review

         Nu mai faci fata la caldura de afara? Ei uite astazi iti voi prezenta un ventilator care te va scapa de aceasta problema si anume ventilator cu picior Tesy FS40SCGTP06 . Vine la cutie sigilat, atunci cand il vei primi va trebui sa iti demonstrezi un pic cunostiintele ingineresti deoarece trebuie asamblat.
         Nu ocupa mult spatiu, arata bine, materialele sunt unele de calitate si nici prea zgomotos deci iti vei putea face treaba in liniste. Are trei moduri de functionare in functie de viteza dorita de functionare si mai are si un timer pe care il poti seta sa se opreasca la un moment dat. 

         Poate fi controlat de la distanta cu ajutorul telecomenzi din dotare si poate fi deasemenea fi programat sa porneasca si sa opreasca la anumite perioade de timp prestabilite.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount de 50%: Verifica pret redus

                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)