VORTEX LED-V19ZH8DC - televizor LED HD la un pret foarte bun

        VORTEX LED-V19ZH8DC este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici la pret accesibil ideal pentru o camera de dimensiuni mici sau pe post de televizor in bucatarie. Dimensiunile sale reduse il recomanda impreuna cu un suport tv de perete deoarece poate fi pozitionat cu usurinta in orice pozitie a camerei asta si datorita faptului ca acesta cantareste foarte putin. Acesta face parte din gama televizoarelor produse in anul 2015 fiind dotat cu unele dintre cele mai noi tehnologii aparute pe piata.
          Display-ul este un LCD de buna calitate ce masoara in diagonala 48 de cm ce suporta rezolutii HD de pana la 1366 x 768 pixeli. Imaginile sunt de calitate, clare in care densitatea de culori si luminozitatea de 200 cd/mp fac din acesta dispozitivul preferat la care sa urmaresti filmele/serialele sau emisiunile preferate. Succesiunea dintre cadre este insesizabila avand un timp de raspuns de 5 ms. Este compatibil si cu imaginea anamorf a transmisiunilor televizate a meciurilor de fotbal 16:9.
         Sunetul de buna calitate este livrat prin intermediul a doua boxe stereo de 5W. 
          Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu stoc CI, o iesire audio, iesire pentru cablu coaxial si antena. Tunnerul de mare precizie este capabil sa receptioneze atat posturi tv digitale cat si analogice (DVB-T/DVB-C).
          Consumul de energie electrica este foarte bine optimizat fiind de numai 25W mai putin chiar si ca un bec.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti sa iti achizitionezi un televizor decent capabil sa redea o imagine de calitate la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount de 100 lei: Verifica oferta pret

                                  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)