Whirlpool AWO/C 91400 - masina de spalat performanta

           Whirlpool este cel mai bine vandut brand din Romania datorita performantelor foarte bune cu care sunt dotate electrocanicele si perioada de functionare de lunga durata garantata de perioada de garantie extinsa. Imi place foarte mult cum arata Whirlpool AWO/C 91400 cu un design foarte atragator ce impresioneaza inca de la prima vedere. 
          Whirlpool AWO/C 91400 este o masina de spalat rufe de capacitate mare ce suporta o cantitate de rufe de pana la 9 Kg. Astfel veti reusi sa spalati o cantitate mai mare de rufe pe care deobicei o spalati in 2-3 reprize economisind atat timp cat si energie elctrica si detergent.
         Panoul de comanda situat in partea superioara a cuvei este dotat cu un ecran LCD ce va afisa principalele setari a programelor de spalare precum si timpul ramas pana la terminarea unui ciclu de spalare.
         Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rpm suficient de mare pentru a face fata celor 9 Kg de rufe. Desi are o capacitate mare, masina de spalat este foarte eficienta din punct de vedere al consumului de energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A++ + 
         Masina de spalat Whirlpool AWO/C 91400 este dotata o serie de programe foarte utile in special pentru un anumit tip de tesatura: program pentru bumbac, program pentru haine inchise la culoare/ deschise la culoare, haine colorate/albe, tesaturi delicate, etc.
           Whirlpool intregistreaza un consum de 0.48 kw in program standard si doar 9200 litri apa/an. Desi este o masina cu capacitate mare de incarcare, consumul sau este mic, iar lucrul acesta nu poate decat sa ma bucure! Datorita prezentei tehnologiei AL 6-lea Simt, aparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de apa si energie electrica, timpul necesar spalarii si cantitatea de detergent in functie de incarcatura din interiorul sau.
          O alta functie interesanta o reprezinta optiunea de programare intarziata, astfel vei putea programa masina de spalat sa porneasca si sa se opreasca chiar si atunci cand esti plecat de acasa.

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)