Whirlpool SPIW 418 Inverter aparat de aer conditionat performant

        Daca temperaturile din ultima vreme iti fac din ce in ce mai multe probleme iar dispozitivele clasice nu prea mai fac fata la valul de caldura ce s-a abatut iti recomand sa iti achizitionezi aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 418.
        Designul impunator si materialele de buna calitate il recomanda pe acesta ca fiind alegerea perfecta atat din punct de vedere al aspectului si caracteristicilor tehnice.Per total aspectul unitatii interioare este unul aerodinamic completat de un finisat Cristal Gloss.
        Este foarte bine optimizat si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A++ economic dar si eficient. Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 418 este dotat cu tehnologia Digital inverter care optimizeaza consumul energetic in functie de evolutia temperaturii in camera. Capacitatea de racire de 18000 BTU il recomanda pe acesta ca fiind solutia ideala pentru un apartament de dimensiuni mari. 
         O alta caracteristica importanta il reprezinta sistemul "Al 6-lea simt" cu ajutorul caruia aparatul de aer conditionat isi va adapta modul de functionare in functie de variatiile de temperatura economisind energie. 
       Whirlpool SPIW 418  este dotat cu mai multe functii interesante printre care:

- 4D Air flow - functia 4D Air flow asigura o racire rapida ce imprastie aerul rece uniform in toata camera folosindu-se de curenti de aer rece.
- Al 6-lea simt Air flow - aparatul de aer conditionat decupleaza functia de air flow trecand pe ventilare atunci cand temperatura camerei atinge optimul necesar economisind astfel energie electrica.
- Al 6-lea simt Power Saver - aparatul de aer conditionat este decuplat de la alimentare atunci cand temperatura atinge pragul optim  urmand sa reporneasca atunci cand conditiile de mediu nu mai sunt indeplinite
- Al 6-lea simt Restart - in cazul unei pene de curent, aparatul de aer conditionat isi reia functionarea avand aceiasi parametrii setati
- autodiagnosticaresistem inteligent ce detecteaza posibilele erori ce pot aparea in timpul functionarii sau in modul de programare si ofera solutii pentru rezolvarea acestora

        Deasemenea aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 418 este dotat si cu filtru HEPA de inalta densitate ce are o capacitate de retinere impuritati si particule fine de praf de pana la 90%. Dupa acesta exista si un al doilea nivel de protectie pentru impuritati si anume filtrul Hepa + Catechin.
       Functia de autocuratare cu care acesta este dotat devine un element cheie in dotarea acestuia in timp deoarece impiedica formarea mucegaiului si retinerea de bacterii in interiorul acestuia indepartand mirosurile neplacute.

Recomandare:

      Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


                         


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)