Whirlpool Supreme Care FSCR10428 - pret caracteristici si review

            Whirlpool Supreme Care FSCR10428 este definitia perfectiunii in materie de masini de spalat fiind dotata cu cele mai noi tehnologii si functii disponibile la ora actuala. Aceasta face parte din gama premium a celor de la Whirlpool iar daca stai putin si o analizezi nu stiu daca i-ai putea gasi vreun defect atat din punct de vedere vizual cat si al performantelor uluitoare cu care este dotata.
            Whirlpool Supreme Care FSCR10428 este o masina de spalat de capacitate mare suportand o cantitate de rufe de pana la 10 Kg. Astfel veti reusi sa spalati o cantitate mai mare de rufe pe care deobicei o spalati in 2-3 reprize economisind atat timp cat si energie elctrica si detergent.
            Panoul de comanda situat in partea superioara a cuvei este dotat cu un ecran LCD ce va afisa principalele setari a programelor de spalare precum si timpul ramas pana la terminarea unui ciclu de spalare.
           Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rpm suficient de mare pentru a face fata celor 10 Kg de rufe. Desi are o capacitate mare, masina de spalat este foarte eficienta din punct de vedere al consumului de energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A++ +
           Gratie tehnlogiei Zen de la Whirlpool, aceasta este una dintre cele mai silentioase masini de spalat create vreodata functionand in deplina liniste atat pe timp de zi cat si noaptea. Tehnologia Zen inlocuieste traditiona curea cu un motor cu tractiune ce roteste tamburul direct eliminand astfel zgomotul si vibratiile.
           Programele de spalare 16 la numar sunt exact ceea ce iti trebuie in functie de tipul de tesatura sau durata acestuia: program extra clatire, jeansi, lana, usor de calcat, sport, bumbac,delicate, sintetice, spalare intensiva etc. 
           Masina de spalat Whirlpool Supreme Care FSCR10428 este dotata cu mai multe functii printre care:

- Fresh Care - este optiunea ce se poate activa de catre consumator atunci cand nu suntem siguri la cat timp vom scoate rufele din masina de spalat

- Al 6-lea simtaparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de apa si energie electrica, timpul necesar spalarii si cantitatea de detergent in functie de incarcatura din interiorul sau.

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)