Whirlpool Supreme Care FSCR90425 - masina de spalat performanta review

             Whirlpool Supreme Care FSCR90425 este masina de spalat ce impresioneaza la absolut toate capitolele din punct de vedere al performantelor tehnice cat si design. Whirlpool Supreme Care FSCR90425 este o masina moderna si foarte eficienta ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii Whirlpool din domeniu. 
                  Cuva frontala are o capacitate maxima de stocare rufe de 9 Kg fiind una dintre cele mai spatioase masini de spalat disponibile la vanzare pe piata din Romania. E perfecta in special pentru familiile mari si pentru cei care doresc sa spele o cantitate mai mare de rufe pentru a economisi detergent, apa sau chiar timp ce se poate acumula daca speli in mai multe transe.
              Tehnologia inovativa Zen inlocuieste transmisia traditionala cu curea cu un motor cu tractiune care roteste tamburul direct. Rezultatul este eliminarea apei la o viteza redusa de stoarcere cu un consum minim de energie electrica, totul foarte silentios. 
               Motorul acesteia nu este doar silentios, ci si foarte economic, motiv pentru care aceasta a fost incadrata in clasa de consum A+++. Whirlpool intregistreaza un consum de 0.48 kw in program standard si doar 9200 litri apa/an. Desi este o masina cu capacitate mare de incarcare, consumul sau este mic, iar lucrul acesta nu poate decat sa ma bucure! Datorita prezentei tehnologiei AL 6-lea Simt, aparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de apa si energie electrica, timpul necesar spalarii si cantitatea de detergent in functie de incarcatura din interiorul sau.
               Aceasta vine cu 23 de programe de spalare prestabilite ce pot fi selectate din meniul programabil din panoul de comanda. Printre cele mai utilizate programe ale masinii se gasesc:  rapid -17 minute, extra clatire, mixt, bumbac, lana, sintetice, spalare manuala, delicate, sport, consum redus de energie, clatire intensiva, usor de spalat etc.
               O alta functie interesanta o reprezinta optiunea de programare intarziata, astfel vei putea programa masina de spalat sa porneasca si sa se opreasca chiar si atunci cand esti plecat de acasa.

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)