Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600E pret si specificatii tehnice

        Solutiile de climatizare devin din ce in ce mai bune de la an la an, si deja se obseva o oarecare inclinatie incepand de anul acesta in ceea ce priveste aparatele de aer conditionat portabile, care pan acum nu erau disponibile intr-un numar atat de mare pe piata de consum. Trotec PAC 2600E este un dispozitiv aer conditionat compact, dotat cu roti de transport si beneficiaza de toate functionalitatile unui aparat de aer conditionat fix. Nu necesita instalare si poate fi pozitionat cu usurinta in orice locatie.
        Din punct de vedere tehnic, acesta are o putere de racire de 9000 BTU fiind suficient de puternic pentru a face fata cu succes unei incaperi de pana la 32 de metri patrati. Pe timp de iarna poate fi folosit si pentru functia de incalzire avand o putere consumata la incalzire de 1010 W. Acesta are un debit maxim de aer de pana la 230 metri cubi pe ora, suficient de bun astfel incat o camera de dimensiuni medii sa fie racita in doar cateva minute. Temperatura minima de racire poate atinge valori de pana la 16 grade Celsius.
        Energetic vorbind, acesta este incarat in clasa de eficienta A, avand un randament destul de bun atat pentru incalzire cat si racire. Display-ul LCD cu care acesta este prevazut va indica in timp real temperatura de la interior precum si functiile active ale programului in lucru.
       Toate setarile cu privire la modul sau de functionare pot fi realizate fie actionand butoanele panoului de comanda sau de la distanta cu ajutorul telecomenzii wireless. 
       Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati printre care: functie incalzire/racire, dezumidificare, timmer, sleep/ night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte.
       La interval de cateva zile este recomandat sa pornesti macar o data modul de functionare dezumidificare, functie care implica aer cald care usuca umezeala care se poate acumula in timp in angrenajele aparatului, evitand astfel transformarea acesteia in mucegai si  imprastiarea in toata casa. Zgomotul pe care il produce in timpul functionarii este aproape insesizabil acesta fiind foarte silentios.

       Principalul avantaj al unui astfel de aparat de aer conditionat este faptul ca nu trebuie sa mai apelezi la o firma specializata pentru a-l instala unde trebuia sa mai dai inca 400 - 500 lei pentru toate aceste operatiuni. Este recomandat sa il pozitionezi langa geam pentru a putea scoate cu usurinta furtunul de evacuare. Este mobil, efiecient, si nu costa nici foarte mult.
Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                              
                             Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600E, Capacitate racire 9000btu, Debit de aer 230mc/ora, Timer,Telecomanda cu IR, Clasa energetica A, Directia suflantei reglabila, Recomandat pentru 32mp

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)