Allview X3 Soul Mini telefon cu performante bune la un pret accesibil

      Allview X3 Soul Mini este versiunea in miniatura a flashgip-ului X3 Soul, o copie fidela dar la dimensiuni mai mici, perfect pentru cei care isi doresc un telefon mobil de dimensiuni medii avand performante de top. 
      Allview X3 Soul Mini se prezinta astfel: are o carcasa unibody fabricata din magneziu si aluminiu iar partea frontala este acoperita cu geam din sticla rezistenta 2.5D. Cu o grosime de numai 7.2 mm si o greutate redusa, poti folosi telefonul cu o singura mana.
      Telefonul suporta doua cartele SIM, este compatibil cu retele 4G LTE si ruleaza din fabrica sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. 
      Display-ul de dimensiune 5 inchi suporta rezolutii HD si ofera culori intense cu o luminozitate excelenta. Tehnologia ONE CELL Full Lamination incorporeaza touchscreen-ul in structura LCD-ului, oferind astfel unghiuri mai largi de vizualizare si reducerea reflexiilor optice din interior. Ecranul 2.5D ofera un aspect rafinat si o senzatie extrem de placuta la atingere. 
       Sub aspect hardware acesta vine echipat cu un procesor Quad Core de 1.3 Ghz pe 64 de biti, dispune de o memorie de 1 Gb si ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Memoria interne de 16 Gb poate fi extinsa prin atasarea unui card microSD de pana la 128 Gb. 
       Camera foto principala are un senzor de 13 MP in timp ce cea frontala este dotata cu un senzor de 5 MP.
      Acesta sta bine si la capitolul conectivitate, suporta internet de mare viteza 4G pe ambele cartele cu viteze ce pot atinge 150 Mbs la descarcare. Pentru transfer fisiere este disponibil si modulul de bluetooth 4.0, iesire microUSB, sau iesire audio de tip jack 3.5.
       Acumulatorul de capacitate 2350 mAh Li-Polymer va duce in convorbiri pana la 12 ore iar in regim de asteptare pana la 235 ore. In regim folosire medie, bateria tine aproximativ 48 de ore.

Recomandare: 

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon cu un display generos bine dotat din punct de vedere tehnic de actualitate la un pret mai mult decat accesibil: Verifica oferta pret


        In perioada aceasta comanda un telefin Allview X3 Soul Mini si primesti gratuit un acumulator extern E-boda: Verifica valabilitate promotie



Telefon mobil Allview X3 Soul Mini, Dual SIM, 16GB, Gold Telefon mobil Allview X3 Soul Mini, Dual SIM, 16GB, Gold
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)