Apa de parfum Lancome La Vie Est Belle original de la eMag

      Daca vrei sa impresionezi prietena cu un nou parfum sau pur si simplu vrei sa iti faci tie insati un nou cadou, cu esenta de apa de parfum La Vie Est Belle nu vei da gres. La vie este belle este un parfum impregnat cu semnificatii pentru femeia actuala care cauta si gaseste fericirea in jurul ei. 
      Lacome imbratiseaza fara teama ceonceptul mai putin dar mai bun. Este parfumul bucuriei, al zambelelor si al libertatii. Acesta contine pana la 63 de incrediente care impreuna duc la crearea unei esente tari, persistente care va seduce simturile celor din jur. 
      Cele mai importante incredienta fac referire la iasomie Sambac si flori de portocal tunisian. Alaturi de ele simturile tale vor fi rasfate si de un cocktail de fructe de padure si perle. 
      Julia Roberts, intruchiparea feminitatii pure este si ambasadoarea acestui parfum care inspira bucurie, seductie si mister. 

Recomandare:


     Este o alegere interesanta atat din punct de vedere pret dar si al calitatii, un parfum care persista intreaga zi, disponibil la un pret ofertant: Verifica oferta pret

     Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, oferta care o consider un best buy daca luam in calcul discount-ul semnificativ: Verifica pret redus

                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)