Aparat de aer conditionat Daikin FTX35KV-RX35K Inverter pret si specificatii tehnice

      Cei de la Dalkin au o notorietate destul de buna pe piata electrocasnicelor de profil climatizare oferind solutii moderne si profitabile din punct de vedere al consumului, totul la un pret accesibil. Designul modern al unitatii de interior cat si cea de exterior face ca acesta sa se potriveasca perfect in orice incapere, culoarea predominanta fiind alb. Constructia aparatului este una solida, compacta in deplina armonie astfel incat sa treaca cu vederea si sa nu altereze designul camerei tale.
      Aparatul de aer conditionat este dotat si cu modul de wireless care odata conectat la router, acesta poate primi comenzi de la distanta de pe telefonul mobil. Vei fi sigur astfel ca odata ce vei ajunge acasa temperatura una optima setata conform preferintelor tale.
      Desigur controlul aparatului poate fi executat si cu ajutorul telecomenzii din dotare care are o arie de actiune de pana la 7 metri. Parametrii setati sunt vizibili de pe display-ul acesteia la fel si consumul in timp raportat la randament. Cu ajutorul programatorului 24 de ore, poti alege minutios cum vrei sa funcioneze timp de 24 de ore aparatul de aer conditionat, sa adaugi pauze de lucru sau sa variezi temperatura in functie de momentul zilei.
       Puterea exprimata de acesta atinge performanta de 12000 BTU la racire si de 13648 BTU la incalzire, clasa de energie fiind aceiasi, A++ pentru oricare din cele doua moduri de functionare. Acesta va da un randament foarte bun in cazul spatiilor de pana in 30 de mp, zona in care acesta isi va putea exercita calitatea de racire la cele mai inalte standarde, raporta la un consum redus, specific clasei energetice A++.
      Noua tehnologia Inverter pune in valoare toate aceste performante cu un minim de efort din partea aparatului de aer conditionat care este vizibil si la apitolul consum dar si ca durabilitate in timp. Aparatele ci tehnologie Inverter au o perioada de functionare de lunga durata si prin prisma faptului ca compresorul nu este atat de solicitat, fapt care face ca acestea sa fie si silentioase si sa consume relativ putin.
      Aparatul de aer conditionat Daikin FTX35KV-RX35K este dotat cu mai multe functii printre care:

Mod putere - aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil.
Control functionare - programeaza ora la care aparatul sa porneasca sau sa se opreasca
Auto restart aparatul de aer conditionat reporneste automat avand aceleasi setari in cazul in care apare o pana de curent in retea.
Dezumidificare  functie care elimina excesul de umiditate din atmosfera prevenind astfel aparitia mucegaiului
Sleep/Night Mood - functionare silentioasa pe timp de noapte
Incalzire - Incalzire camera in anotimpul friguros
Ventilare - functie ventilare

       Cei de la Daikin acorda o atentie deosebita si sistemului de filtrare aer dotand acest aparat de aer conditionat cu numeroase filtre care vor retine pe langa particule fine de praf, microrganisme si bacterii din aerul respirabil. 
       Pentru cei care se vor confrunta cu probleme tehnice sau erori de programare, exista si o functie speciala care te scapa de toate aceste erori cu ajutorul optiunii de diagnosticare. Principiul de functionare este simplu si consta in transmiterea unor coduri eroare pe consola de comanda, care vor fi verificate apoi in cartea tehnica, acolo unde sunt solutiile pentru fiecare problema aparuta.
       Pentru o protectie constanta, aparatul este dotat si cu fnctie autocuratare care prin prezenta aerului cald elimina umiditatea de la interior care poate favoriza aparitia mucegaiului. Se recomanda apelarea la aceasta functie cel putin o data la 1 saptamana.

Recomandare

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                            
                                Aparat de aer conditionat Daikin FTX35KV-RX35K Inverter 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi ready,  Filtru Fotocatalitic, Programator 24 de ore, Mod Confort, Mod Putere, Mod Economic
    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)