Aparat de aer conditionat Fujitsu ASYG12LLCC inverter pret si pareri

      Mai mult ca sigur si vara acesta va fi una la fel de calduruoasa ca cele de pana acum, iar pentru a combate aceste neplaceri cauzate de caldura excesiva, iti recomand achizitionarea unui aparat de aer conditionat profesional. Si cum ne bazam din ce in ce mai mult pe tehnologia japoneza din Est, imi place sa cred ca japonezii nu se dezmint atunci cand vine vorba de lucruri de calitate. 
      Fujitsu ASYG12LLCC este un aparat de aer conditionat de generatie noua 2016, compus din doua unitati, una de interior si alta pentru exterior, complet alb, construit din materiale de calitate. Fujitsu ASYG12LLCC este un dispozitiv de climatizare economic atunci cand vine vorba de consum energetic, acesta fiind incadrat in clasa de consum superioara A++. 
     Tehnologia Inverter este cea care ajuta la economisirea energiei electrice, totul cu un nivel redus al zgomotului in timpul functionarii acestuia. Cu o capacitate racire/incalzire de 12000 BTU, acesta este potrivit pentru o locuinta de pana la 35 mp. 
       Aparatul de aer conditionat Fujitsu ASYG12LLCC este ultra silentios, acesta avand la baza tehnologii moderne de atenuare vibratii si unda de zgomot pentru un confort deplin. Pentru timpul nopti acesta are in dotare si un regim de lucru special adaptat in acest sens - Sleep/Night mood care asigura linistea deplina pentru a nu deranja somnul tau.
      Functionarea acestuia este posibila doar la temperaturi mai mari de -15 grade Celsius cel mult pana la maxim 48 de grade. Toate informatiile legate de temperatura vor fi afisate pe ecranul LED al unitatii interioare. Controlul de la distanta al temperaturii il poti face cu ajutorul telecomenzii din dotare care o arie de actiune de pana la 7 metri.
      Functiile disponibile pentru a fi selectate sunt: ventilare, incalzire, Auto Restart - aparatul de aer conditionat porneste avand aceleasi setari prestabilite, dezghetare automata, dezumidificare - elimina excesul de umiditate din atmosfera, timer etc. 
      Cu functia Programator On/Off functionarea acestuia va fi una intrerupta de anumite pauze la interval de timp regulat pentru un consum de energie mai redus. Erorile din timpul functionarii sunt detectate de placa electronica si apoi afisate prin iluminarea intermitenta a diverselor becuri LED.

      Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul este unul lavabil, deci nu trebuie ulterior inlocuit.
      Un alt element de interes il reprezinta sistemul de diagnoza incorporat care este capabil sa detecteze erorile survenite in modul de functionare al acestuia si sa ofere solutii spre remedierea acestora sub forma de cod eroare care vor putea fi citite cu ajutorul cartii tehnice.
      Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot - 20-30 dB). 
        
Recomandare

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                      Aparat de aer conditionat Fujitsu ASYG12LLCC , inverter, 12000 btu, clasa A++

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)