Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter performanta si design exclusiv

       Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter este un aparat de aer conditionat complet din toate punctele de vedere care pe langa performantele tehnice, designul este cel care iti va atrage privirea asupra formei sale inca de la prima utilizare.
       Dotat cu un numar destul de mare de functii si programe, acesta propune si un design impresionant ultra modern care imbina caracteristicile de design ale materialelor din sticla neagra si plastic. Efectul vizual este cel garantat, acesta incadrandu-se perfect in mediul de interior al unui spatiu de locuinta modern. Panelul fotosenzitiv este capabil sa se adapteze in functie de cantitatea de lumina din camera. Odata ce lumina este din ce in ce mai redusa, acesta isi reduce incet din intensitate pana la oprire.
       Functia Wi-Fi integrat iti permite sa il pui in functiune si sa ii stablesti diverse sarcini de la distanta cu ajutorul unei aplicatii special instalate pentru telefonul mobil. Desigur in interiorul camerei mult mai comod este si utilizarea telecomenzii din dotare.
       Acesta este dotat cu tehnologia Invertertehnologie care iti va reduce consistent consumul de energie al aparatului de aer conditionat. Este unul dintre cele mai eficiente aparate de aer conditionat in acest buget avand un consum minim de energie electrica fiind incadrat in clasa de consum A++. Pentru economisirea energiei si confortul tau pe timp de noapte, acesta este dotat cu functie Sleep, prin intermediul careia aparatul creste (racire) sau scade (incalzire) automat teperatura cu 1 grad Celsius.
       Din punct de vedere al capacitatii de racire acesta are o eficienta de racire de 12000 BTU fiind recomandat pentru incapari ce au o dimensiune maxima de 30 mp. Functiile principale setate in programul de lucru si temperatura la care functioneaza sunt dispuse pe un display LCD.
        Functiile si programele disponibile acopera intreaga gama de necesitati si anume:

- Functie Sleep - functionare silentioasa pe timp de noapte
- Functie Turbo - aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge nivelul de temperatura stabilit de tine intr-un timp cat mai scurt
- Timer si functie Aut0-restart - aparatul reporneste avand aceleasi functii prestabilite de tine la inceput si poate fi programat diferit in functie de intervalul orar cu functia Timer
- Functie memorare pozitie flapsuri - pozitia flapsurilor este memorata astfel ca tu sa nu fii nevoit sa treci prin aceleasi etape de fiecare data
- Functie Eco - functionare economica a aparatuui, cu intervale de timp de oprire
- Functie Follow Me - senzorul de temperatura din telecomanda transmite temperatura din zona in care te aflii catre unitatea centrala pentru o eficienta mai buna la racire.
- Functie autocuratare - In timp se poate acumula apa care se transforma apoi in mucegai in interiorul unitatii interioare. Pentru a elimina acest fenomen este recomandat ca cel putin o data la 3-4 zile sa folosesti aceasta functie de curatare
- Functie Anti-Inghet - Mentine o temperatura optima in interior de 8 grade Celsius pentru a preveni inghetul.

       Importante sunt si filtrele deoarece acestea ajuta la pastrarea unui flux de aer optim care sa nu aiba un impact negativ asupra sanatatii celor din jur. Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian pare sa nu duca lipsa la acest capitol deoarece sistemul de filtrare HD este eficient in retinerea particulelor fine de praf, polen etc. Deasemenea acesta este capabil sa faca fata si atunci cand are de-a face cu posibili alergeni, virusi sau bacterii.
       Functia ionizare este un alt avantaj cu care acest aparat vine la pachet, o moetoda naturala si eficienta de purificare al aerului si eliminare a mirosurilor neplacute. 
       Pentru cei care sunt indragostiti de natura, producatorul ofera in dotarea acestuia si o functie mai putin obisnuita - functia Forrest - care va fce totul posibil ca tu sa te simti ca si cum a fi in mijlocul unei paduri.
       Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot - 49 dB).

Recomandare

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                           Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Design Vshape, Functie ionizare, Filtru High Density, Eco Mode, Mirror black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)