Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD Inverter performanta la un pret accesibil

      Heinner HAC-12CWF-RD este un aparat conditionat care pe langa o dotare tehnice corespunzatoare are si un design mai mult decat surprinzator, de culoare visiniu metalizat care va surprinde cu siguranta vizual. Este recomandat in cazul incaperilor se care doresc a fi personalizate urmarind un anumit design, un stil mai tineresc si indraznet.
      Panelul unitatii de interior delimitat de linii usor curbate aduce un plus de eleganta incaperii. Pozitionat central se afla si un afisor LED pentru temperatura si timmer.
      Tehnologia de control prin Wi-Fi iti da posibilitatea sa ii transmiti comenzi de la distanta chiar si atunci cand nu esti acasa. Imagineaza-ti atunci cand trebuie sa pleci de la servici si vrei ca atunci cand ajungi acasa sa gasesti temperatura ideala. Poti face asta acum cu ajutorul unei aplicatii compatibile cu telefoanele inteligente cu sistem de operare Android/Ios. Aparatul de aer conditionat conectat la routerul wireless va plelua comanda data de tine de pe telefon si isi va duce temperatura la un nivel optim ca tu sa te bucuri de racoarea casei tale inca din primul minut.
      Acesta este dotat cu tehnologia Invertertehnologie care iti va reduce consistent consumul de energie al aparatului de aer conditionat. Este unul dintre cele mai eficiente aparate de aer conditionat in acest buget avand un consum minim de energie electrica fiind incadrat in clasa de consum A++. Pentru economisirea energiei si confortul tau pe timp de noapte, acesta este dotat cu functie Sleep, prin intermediul careia aparatul creste (racire) sau scade (incalzire) automat teperatura cu 1 grad Celsius.
       Din punct de vedere al capacitatii de racire acesta are o eficienta de racire de 12000 BTU fiind recomandat pentru incapari ce au o dimensiune maxima de 30 mp. Functiile principale setate in programul de lucru si temperatura la care functioneaza sunt dispuse pe un display LCD.
       Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD este dotat cu mai multe functii printre care:

Functie de autorestart - acesta reporneste automat in cazul in care intervine o pana de curent electric
Functie de autodiagnoza - detecteaza posibilele erori ce pot aparea in timpul functionarii
Functie de ventilare aer - recirculare aer incapere
Functie de incalzire/racire - iarna acesta poate fi folosit pe incalzire in timp ce vara pe functia de aer rece.
- Functie Turbo  - aceasta functie creste puterea aparatului de aer conditionat racire/incalzire pentru o perioada de timp limitata

Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                         Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru High Density, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Rosu
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)