Aparat de aer conditionat Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A pret si specificatii tehnice

       Caldura din ultimul timp m-a facut sa aleg de indata un aparat de aer conditionat deoarece clasicul ventilator nu mai facea fata mai deloc. Aparatul de aer conditionat Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de climatizare performant la un pret bun care sa isi faca treaba chiar si atunci cand afara este canicula. Prin faptul ca acesta vine si cu kit de instalare inclus, vei economisi astfel intre 300 si 400 lei la instalare.
       Acesta dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Acest aspect este evidentiat si prin incadrarea acestuia in clasa de eficienta A+.
      Arata foarte bine si ca design atat unitatea exterioara cat si cea interioara culoarea predominanta fiind cea de alb fapt care il va face pe acesta sa treaca aproape neobservat acolo unde peretii sunt albi. Puterea de racire este estimata la 12000 BTU, pe timp de vara acesta putand fi comutat si pe functie de incalzire.
      Cei 12000 BTU sunt exact suficienti pentru un spatiu de pana la 40 de metri patrati astfel incat acesta sa isi faca simtita prezenta in zilele sufocante de vara.
      Toate setarile sunt memorate de computerul de bord central astfel incat la a doua pornire sa nu fie nevoie sa il configurezi din nou. Informatiile si parametrii de functionare vor fi afisate pe display-ul telecomenzii. Cele mai importante informatii vor fi legate de temperatura, programul folosit si treapta de ventilare.

       Aparatul de aer conditionat Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A beneficiaza de mai multe functii:

Dezumidificare – elima excesul de umiditate din incapere
Auto Restart – functia prin care se restarteaza in cazul unei pene de curent
Mod turbo – functia prin care se poate atinge temperatura dorita intr-un timp foarte scurt
Sleep mode – functionare silentioasa pe timp de noapte
Timer -  setezi cand sa porneasca sau sa se opreasca

         Filtrele din dotare au rolul de a retine particulele de praf dar si microbii din aer pentru a crea astfel un mediu ambiant propice vietii eliminad astfel cauzele frecvente ale imbolnavirii datorita folosirii in exces a aparatului de aer conditionat: filtru praf - elimina particulele fine de praf din atmosfera. 
         Temperatura de functionare variaza de la -15 grade in interiorul camerei pana la 46 de grade. Peste aceste limite pot aparea probleme din punct de vedere al eficientei acestuia.
         Motorul de tip DC al unitatii este prevazut si cu o unitate de ventilare pentru a creste astfel eficienta de racire. In cazul in care temperatura exterioara scade si nu mai sunt indeplinite conditiile de lucru stabilite in program, acesta intra in Stand-By, un regim de economisire energie ce presupune o reducere a consumului energetic de pana la 80%. 
         Important de stiut este si faptul ca acesta este destul de silentios cu un nivel al zgomotului de pana la 39-48 dB in functie de treapta de functionare. 

Recomandare

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                     Aparat de aer conditionat Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A inverter 12000 BTU Clasa A+, kit pentru instalare inclus

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Samsung Galaxy J5 pret si specificatii

Masina de cusut Singer Initiale 2250 pret, caracteristici si pareri