Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE pret si specificatii tehnice

     Vara atunci cand temperaturile sunt destul de ridicate este foarte important sa ai un aparat de aer conditionat eficient care odata ce este trecut pe modul de functionare racire rapid sa aduca temperatura in limitele normale intr-un interval de timp cat mai scurt. Cei de la Samsung sunt specialisti in ceea ce priveste dispozitivele de climatizare si de acceea daca vrei sa nu ai surprize la vara iti recomand sa mergi pe varianta aparatului de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNE.
     Samsung AR12KSFPEWQNZE este un dispozitiv de climatizare modern care se va potrivi perfect atat pentru un apartament, spatiu de birouri sau zna comerciala, optimizat pentru a obtine performante bune la racire pentru o suprafata de pana la 25 de metri. Designul sau triunghiular are un spatiu de intrare mai larg pentru a putea atrage mai mult aer. Aerul racit este astfel transferat mai repede in camera. Pentru o racire aproape instant, acesta foloseste un modul special denumit Fast Cool care reuseste sa aduca temperatura camerei intr-un timp foarte scurt la valoarea stabilita de tine
     Arata bine si ca design, atat unitatea interioara cat si cea de la exterior fiind de culoare alba, construite din materiale de calitate si excelent finisate. Functia 0 Standby ofera un consum zero atunci cand aparatul intra in stare de idle evitand astfel irosirea energiei in timp.
      Aparatul de aer conditionat beneficiaza si de tehnologia Smart Inverter care maximizeaza performantele dispozitivului, dar utilizeaza in timp mai putina energie fata de un dispozitiv clasic. Acesta utilizeaza toata puterea compresorului astfel ca temperatura dorita sa fie atinsa intr-un timp cat mai scurt.
      Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati printre care: incalzire, auto restart - repornire automata avand aceleasi setari de lucru, dezumidificare, sleep/night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte etc. Toate programele pot fi controlate de la distanta folosind telecomanda wi-fi din dotare la fel si intervalul de lucru cu ajutorul functiei de timmer. 

      Smart Instalation este o functionalitate de autodiagnosticare care te va asigura de faptul ca aparatul de aer conditionat este instalat asa cum cere si producatorul si care va detecta in timp posibilele erori de programare sau de ordin tehnic. Acestea sunt transmise apoi sub forma de notificari direct pe telefonul tau pentru a fi rezolvate manual sau de catre personal specializat.(disponibil pentru Ios si Android)
      Cei de la Samsung acorda o atentie deosebita si sistemului de filtrare aer dotand acest aparat de aer conditionat cu un filtru triplu care va retine pe langa particule fine de praf, microorganisme si bacterii din aerul respirabil. Functia ionica care cuprinde protectia antibacteriana si cea impotriva alergiilor este potrivita pentru a fi folosita atunci cand in camera se afla copii mici sau persoane de varsta a 3-a. 
      La interval de cateva zile este recomandat sa pornesti macar o data modul de functionare autocuratare, functie care implica aer cald care usuca umezeala care se poate acumula in timp in angrenajele aparatului, evitand astfel transformarea acesteia in mucegai si imprastiarea in toata casa. Zgomotul pe care il produce in timpul functionarii este aproape insesizabil acesta fiind foarte silentios

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)