Aparat de aer conditionat Techno TW09IT INVERTER pret si specificatii tehnice

     Vara deja si-a intrat in drepturi si din punct de vedere calendaristic, iar temperaturile au urcat vertiginos in acelasi timp, lucru care ma face sa cred ca o investitie intr-un aparat de aer conditionat este mai mult decat necesara. In cazul in care nu ai un buget mai generos, aparatul de aer conditionat Techno TW09IT INVERTER poate fi o solutie ideala in acest caz. 
     Echipat cu tehnologie Inverter vei avea senzatia ca acesta practic nu functioneaza deoarece consumul este atat de mic incat nu se va resimti foarte mult. Deasemenea o alta caracteristica al acestuia este si faptul ca nu este zgomotos, timp in care vei putea avea un somn odihnitor fara sa fii deranjat de sunete de motor puternice. 
     Cu o capacitate racire/incalzire de 9000 BTU, aceasta se potriveste perfect pentru un spatiu de locuinta de pana la 25 mp. Consumul energetic este optimizat pentru a obtine performantele dorite intr-un timp cat mai scurt si cu resurse energetice limitate, caracteristice ale clasei A++. Puterea consumata la incalzire atinge valori de pana la 700 W in timp ce pentru functia racire aceasta este de 800 W.
     Poti controla functionarea acestuia de la distanta cu ajutorul telecomenzii incluse in pachet care ofera o libertate de miscare in utilizare de pana la 8 metri. Toate aceste schimbari climatice vor fi vizibile atat pe ecranul telecomenzii cat si pe cel al afisorului central al panoului principal.
      Functiile si programele acopera intreaga gama de necesitati de care poti avea nevoie din partea unui astfel de dispozitiv si anume:

Ventilare - ventilare incinta in 3 trepte progresive
- Timer - aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit.
- Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte
- Mod Turbo – functionare la capacitate maxima, pentru a atinge caracteristicile de mediu dorite intr-un timp cat mai scurt.
- Dezumidificare - elimina excesul de umiditate din mediul ambiant al camerei
- Auto Restart - aparatul porneste avand aceleasi setari de functionare in cazul unei pene de curent sau scoatere de sub tensiune accidentale

        Functia "I Feel" iti da posibilitatea sa controlezi temperatura camerei mult mai in detaliu, setand valori implicite care se pot detecta cu ajutorul senzorului incorporat in telecomanda. Astfel temperatura din camera este citita mult mai bine, exact cea din jurul telecomenzii.
        Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul este unul lavabil, deci nu trebuie ulterior inlocuit.
       Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot - 46 dB). 

Recomandare

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                Aparat de aer conditionat, Techno TW09IT, INVERTER, 9000 BTU, Clasa A ++,  fara kit instalare inclus, dezumidificare, functia I FEEL, Functia SLEEP, auto-restart, auto-protection, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)