Aparat de aer conditionat Yoki YW09IT DC Inverter performanta la un pret accesibil

       Aparatul de aer conditionat Yoki YW09IT DC Inverter de provenienta japoneza este o alegere interesanta atat ca pret cat si din punct de vedere al dotarilor tehnice. Si cum japonezi fac lucruri de calitate la un pret destul de accesibil de multe ori, aparatul de aer conditionat Yoki YW09IT DC Inverter pare a fi o alegere de luat in seama in cazul in care nu dispui e un buget foarte generos.
       Acesta are o putere racire de 9000 BTU de tip split Inverter fiind ideal atat pentru uz personal in cadrul unei locuinte cat si pentru spatiile comerciale. Arata foarte bine si ca design, este complet alb si se potriveste perfect cu elementele de design ale oricarei locuinte.
       Yoki YW09IT este un dispozitiv de climatizare economic atunci cand vine vorba de consum energetic, acesta fiind incadrat in clasa de consum superioara A++. Tehnologia Inverter este cea care ajuta la economisirea energiei electrice, totul cu un nivel redus al zgomotului in timpul functionarii acestuia.
       Aparatul de aer conditionat Yoki YW09IT este ultra silentios, acesta avand la baza tehnologii moderne de atenuare vibratii si unda de zgomot pentru un confort deplin. pentru timpul nopti acesta are in dotare si un regim de lucru special adaptat in acest sens - Sleep care asigura linistea deplina pentru a nu deranja somnul tau.
      Functionarea acestuia este posibila doar la temperaturi mai mari de -15 grade Celsius cel mult pana la maxim 48 de grade. Toate informatiile legate de temperatura vor fi afisate pe ecranul LED al unitatii interioare. Controlul de la distanta al temperaturii il poti face cu ajutorul telecomenzii din dotare care o arie de actiune de pana la 7 metri.
      Functiile disponibile pentru a fi selectate sunt: ventilare, incalzire, Auto Restart - aparatul de aer conditionat porneste avand aceleasi setari prestabilite, dezghetare automata, dezumidificare - elimina excesul de umiditate din atmosfera, timer etc. In cazul in care doresti ca temperatura optima sa fie atinsa intr-un timp cat mai scurt, acesta beneficiaza si de functie Turbo Jet care face ca conditiile de mediu stabilite de tine prin setare sa fie atinse in cel mai scurt timp prin punerea in functiune a aparatului de climatizare la capacitate maxima.
       Cu functia Programator On/Off functionarea acestuia va fi una intrerupta de anumite pauze la interval de timp regulat pentru un consum de energie mai redus. Erorile din timpul functionarii sunt detectate de placa electronica si apoi afisate prin iluminarea intermitenta a diverselor becuri LED.
        

Recomandare

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                          Aparat de aer conditionat Yoki YW09IT DC Inverter 9000 BTU,   clasa A++

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)