Apple Watch cu carcasa din aluminiu disponibilitate stoc emag

    Apple Watch este un smartwatch care desi a starnit multe controverse in randul pasionatilor de ceasuri inteligente, un gadget care se vinde destul de bine la noi in tara. Daca ar fi sa facem un clasament al celor mai bine vandute modele, s-ar clasa cu siguranta in topul primelor 3 modele.
     Pe langa variantele sport, acesta vine si cu o versiune mai clasica din aluminiu, dedicata purtatorilor de costum, care se pliaza perfect pentru mediul business, oferind eleganta si calitate in imbinarea materialelor.
     La fel ca si celelalte modele, acesta dispune de un ecran de 1.3 inchi, este disponibil in doua versiuni de culoare negru si argintiu si este contruit din aliaj aluminiu. Se poate conecta la orice smartphone din gama Apple de la versiunea Iphone 5 in sus. Pe partea frontala dispune de mai multi senzori care iti vor monitoriza activitatea zilnica: Heart Rate Sensor - masurare ritm batai inima, accelerometru, gyroscope si senzor de lumina ambientala. 
     La capitolul conectivitate acesta vine cu suport bluetooth 4.0 si integreaza in acelasi timp si un modul de wireless pentru retele Wi-Fi. 
      Cantareste aproximativ 40 de grame iar acumulatorul din dotare ii furnizeaza acestuia o autonomie de pana la 18 ore.

Recomandare:

      Este un gadget care m-a impresionat, atat prin calitatea constructiei, utilitate dar si design, fiind o alegere interesanta: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilelel acestea la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)