Epilator Braun Silk-epil SE9558 pret si specificatii tehnice

      Epilatorul Braun Silk-epil SE9558 este cel mai precis si rapid dispozitiv de epilare creat vreodata de catre cei de la Braun, care ofera o eficienta cu pana la 40% mai buna fata de alte modele prezente pe piata. Este o alegere perfecta mai ales acum in perioada verii cand sigur planuim o escapada la mare sau dorim sa purtam haine mai lejere si vaporoase.
      Aceasta precizie suprema cum imi place sa ii spun este datorata noului grip cu pensete care asigura o prindere mult mai buna si precisa a firelor de par. Cu pensete mult mai lungi si mai multe, precizia este respectata chiar si in randul firelor subtiri sau scurte, rezultatul fiind unul pe masura asteptarilor (dimensiunea firului de la 2 mm la 0.5 mm). Acest grip este prevazut cu un set de 40 de pensete care indeparteaza parul de la radacina si reda acel aspect catifelat al pielii. Capul este prevazut si cu un dispozitiv cu vibrare care elimina din durere oferind o epilare mai delicata.
      Cu un cap cu 40% mai lat, noul Braun Silk-epil SE9558 acopera o zona mai extinsa si indeparteaza mai multe fire dintr-o singura miscare. Nu mai esti nevoit astfel sa repeti procedeul de 2-3 ori, eficienta fiind garantata printr-o singura trecere. In functie de rezistenta la durere, acesta dispune de doua viteza care pot fi accesate progresiv.
       Acesta este rezistent si la apa, astfel ca la recomandarea specialistilor, utilizarea acestuia in timpul unui dus cu apa calda, atenueaza o mare parte din durere, epilarea fiind mai usor de suportat.
       Capul pivotant se adapteaza cu usurinta formelor tale, reusind astfel sa colecteze parul nedorit dintr-o singura utilizare pe suprafata corpului. Alimentarea se face fie direct de la reteaua electrica sau pe baterie cu o autonomie de pana la 40 de minute.
       In plsu pe langa acest dispozitiv ultraperformant, primesti in pachet si un trimmer facial, tot de la Philips care te va ajuta sa arati mereu perfect in ochii celor din jur.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa nu te coste foarte mult foarte eficient la cel mai bun pret de pe piata: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar la reducere de pret, avand un discount semnificativ: Verifica reducere pret


                                 Epilator Braun Silk-epil SE9558 + Epilator Facial cadou, 40 pensete, 4 accesorii, Acumulator, Alb/Albastru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)