Frigider cu 1 usa Hotpoint-Ariston SDS 1722 J pret si specificatii tehnice

      Atunci cand ai nevoie de mai mult spatiu pentru frigider decat pentru congelator, e cazul sa te orientezi catre un dispozitiv frigorific cu o singura usa. Un alt avantaj este acela al consumului dar si al spatiului ocupat, acesta fiind ideal in cazul apartamentelor mai mici. 
      Un astfel de exemplu este si frigiderul cu 1 usa Hotpoint-Ariston SDS 1722 J, care va impresiona de la prima vedere atat prin design-ul afisat dar si tehnologiile de ultima generatie care permit o mai buna conservare a alimentelor in timp. Este un frigider premium, construit din materiale de calitate ce implica inox, accesul la interior se face cu ajutorul singurei usi cu deschidere standard spre dreapta.
      Sistemul inovatit Hygiene Advance este cel care se ocupa exclusiv de tratarea interiorului cu ioni de argint, aceasta fiind o solutie naturala si permanenta care previne formarea mucegaiului si a vacteriilor.
      Spatiul destinat frigiderului este unul destul de generos, Hotpoint-Ariston SDS 1722 J fiind de departe un dispozitiv frigorific incapator cu o capacitate totala de 346 litri. La interior frigiderul este compus din 4 rafturi din sticla securizata ajustabile in inaltime, un compartiment special pentru depozitare fructe si legume dar si o zona speciala de tip minibar pentru depozitarea sticlelor de bauturi racoritoare sau vin.
      Sistemul de dezghetare este unul automat, deci tot procesul de dezghetare este unul automatizat si nu necesita oprirea regulata a intregului ansamblu. Pentru cei care folosesc frigiderul pe timp de noapte, acesta este prevazut si cu iluminare LED.
      Consumul energetic esta un alt aspect care trebuie luat in seama, lucru la care frigiderul Hotpoint-Ariston SDS 1722 J sta destul de bine, acesta fiind incadrat in clasa de eficienta A+ (149 kWh/an).
      Nu ar trebui sa iti faci probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timp, nivelul de zgomot incadrandu-se in limitele normale de aprox. 43 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Frigider cu 1 usa Hotpoint-Ariston SDS 1722 J, 346 l, Clasa A+, H 175 cm, Inox  Frigider cu 1 usa Hotpoint-Ariston SDS 1722 J, 346 l, Clasa A+, H 175 cm, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)