Frigider LDK BC 126 A+ pret si specificatii tehnice

      LDK BC 126 A este o optiune interesanta pentru un dispozitiv frigorific de capacitate mica, perfect in cazul unei familii mai mici sau spatiu de locuinta care nu ofera suficient spatiu de depozitare. Este un produs de clasa medie, de culoare alba, construit din materiale de calitate de culoare alb preponderent.
      Un alt avantaj al acestui frigider este si faptul ca consumul este unul foarte mic, iar acest lucru se datoreaza prin clasarea acestui aparat electrocasnic in clasa de eficienta A+. 
      Accesul la interior se face cu ajutorul unei singure usi reversibile cu deschidere spre dreapta. Din totalul volumului de 120 de litri doar 12 litri sunt atribuiti spatiului congelator. Atat congelatorul cat si frigiderul nu detin tehnologie No Frost astfel ca la interval de timp regulat trebuie decongelat.
      La interior frigiderul este prevazut cu doua rafturi ajustabile din sticla securizata urmat in partea de jos de o zona speciala creata pentru depozitarea fructelor si legumelor. Temperatura de la interior poate fi stabilita mecaic cu ajutorul unui termostat reglabil pozitionat in interiorul frigiderului. 
        Este usor deplasabil, cantareste doar 30 Kg si ocupa un spatiu relativ mic, fiind caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 83 x 55 x 51.5 cm. Zgomotul produs in timpul functionarii este aproape insesizabil - 39 dB.

Recomandare:

         Garantia oferita de pana la 5 ani dar si transportul gratuit pana la domiciliu sunt reprezinta alte atuu-ri care ma fac sa cred ca este o investitie de viitor: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca aveti noroc, zilele acestea il puteti achizitiona la reducere, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


Frigider LDK BC 126 A+, 120 L, H 83 cm, Alb Frigider LDK BC 126 A+, 120 L, H 83 cm, Alb


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)