Laptop ASUS E200HA-FD0007TS pret si specificatii tehnice

       ASUS E200HA-FD0007TS este un laptop de buget construit pentru a fi utilizat in sarcini office si multimedia, care iese in evidenta prin fiabilitate si dotari de ultima generatie. Este perfect pentru cei care calatoresc foarte mult dar si pentru cei care isi doresc un dispozitiv ieftin, usor de transportat care sa beneficieze de caracteristici de functionalitate asemanatoare modelelor mai mari.
       Design-ul laptopului este simplu dar destul de elegant, si va acapara imediat atentia celor din jur inca de la prima utilizare. 
       Accesul la tastele de interes se face rapid, iar spatiu dintre acestea este suficient de mare astfel incat tu sa te bucuri de precizie la tehnoredactat si navigare online. Touchpad-ul pozitionat central raspunde bine la comenzi si vine si cu suport multi-gesture.
      Display-ul de 11.6 inchi suporta rezolutii in format HD cu 1366 x 768 pixeli. Imaginile sunt transmise in fata auditoriului precis, fara imperfectiuni la o luminozitate potrivita.
       Puterea de procesare este asigurata de urmatoarele componente: procesor cu 4 nuclee fizice Quad Core Intel Atom x5 - Z8300 tactat la frecventa de 1.44 Ghz care poate urca si la 1.8 Ghz in modul Turbo Boost. Alaturi de acesta gasim si momoria integrata de 2 Gb si spatiul de stocare de 32 Gb pe suport de tip eMMC. Aceasta configuratie este na eficienta pentru cei care doresc sa foloseasca laptopul mai mult pentru programele Office, navigare online, filme si seriale online dar si alte aplicatii care nu necesita o putere de procesare mare sau un aport important din partea placii grafice.
       Placa grafica este una integrata si ofera suportul necesar rularii in bune conditii a filmelor si serialelor in format HD si Full HD. Nu este un laptop pentru gaming dar poate rula anumite jocuri la rezolutii minime. Deasemenea mi-ar fi placut ca HDD-ul sa ofere o capacitate mai mare dar acest lucru se poate rezolva prin atasarea unui card de memorie de pana la 64 Gb sau conectarea unui HDD extern.
       Poti conecta si alte dispozitive la acesta deoarece poseda numeroase porturi de conexiune printre care: o iesire USB 2.0 si alta 3.0, iesire micro - HDMI, iesire audio cu mufa generala pentru casti si microfon. Pentru cei care folosesc Skype sau retelele sociale, acesta vine dotat si cu camera web integrata de tip VGA.
       Acumulatorul Li-Polymer de capacitate 2 celule ii va oferi acestuia o autonomie pe baterie de pana la 6 ore in conditii de utilizare medie. Poti conta pe el inca din momentul in care il primesti deoarece sistemul de operare Windows 10 este inclus si el in pret si vine preinstalat

Recomandare:   

       Laptop-ul ASUS E200HA-FD0007TS este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret
       Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                     Laptop ASUS E200HA-FD0007TS cu procesor Intel® Atom™ x5-Z8300 1.44GHz Cherry Trail, 11.6", 2GB, 32GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10, White

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)