Masina de spalat rufe Bosch WLK24261BY pret si specificatii tehnice

       Daca pui pret pe calitatea spalatului si vrei ca rufele tale sa arate mereu impecabile indiferent de gravitatea petelor, atunci e cazul sa mergi pe mana specialistilor de la Bosh. Calitatea germana isi pune din nou accentul pe modul in care masina de spalat rufe Bosch WLK24261BY se descurca cu hainele tale, reusind sa scoata chiar si petele aproape imposibile.
       Pe langa asta, este o masina moderna si la exterior, materialele dn contructia acesteia sunt unele de calitate, cu finisaje de prima clasa. Prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 85 cm inaltime, 60 cm lungime si 45 cm latime astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. 
       Dupa principiul lucrul bine facut se recunoaste de la distanta, masina de spalat rufe Bosch WLK24261BY urmareste aceiasi cale ca si majoritatea produselor de provenienta germana punand accent pe calitatea materialelor care vor oferi o durata lunga de utilizare.
       Panoul de comanda dotat cu un superb display LCD te va informa in fiecare moment cu evolutia timpului ramas pana la incheierea ciclului de spalat dar si functiile active pentru programul ales.
       Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat destul de spatioasa la interior cu o capacitate de incarcare de pana la 6 Kg fiind ajutata de cele 1200 de rpm.
        Sistemul 3D AquaTronic asigura o miscare uniforma a intregii incarcaturi in directii cat mai variate reusind astfel sa obtina rezultate spectaculoase in prinvinta eficientei spalarii rufelor cu un consum minim de energie. Cu sistemul Vario Perfect vei putea spala mult mai rapid fiind cu pana la 65 % mai eficient energetic. Cu optiunile SpeedPerfect si EcoPerfect vei putea combina functia de spalare rapida cu cea economica economisind energie electrica cu pana la 50%.
        Chiar si consumul de apa este unul mai redus ca deobicei asta datorita functiei ActiveWater care optimizeaza cantitatea de apa folosita la cantitatea de rufe din interiorul cuvei. 
        Aceasta sta la fel de bine si pe partea de programe fiind dotata cu un numar suficient de mare de programe din care puteti alege in functie de cerintele dumneavoastra:clatire, stoarcere,autocuratare, camasi, spalare rapida, antisifonare, delicate, colorate, bumbac, sintetice etc. Cu programul amanare pornire iti poti programa ca masina de spalat sa spele rufele chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. 

        AlergiePlus este un alt program de lucru care va actiona de fiecare data eficient la o temperatura mai ridicata decat cea obisnuita pentru a elimina bacteriile si alergenii care pot provoca alergii pielii sensibile.        Sistemul de detectie spuma va optimiza functionarea masinii de spalat astfel incat la interior sa se atinga un nivel optim de spuma indiferent de detergentul folosit pentru a se obtine astfel aceleasi rezultate ca de fiecare data. Masina de spalat este dotata si cu sistem de protectie impotriva inundatiilor - opreste alimentarea cu energie in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa.
        Incadrarea in clasa energetica superioara A+++ va garanta un consum energetic minim de aproximativ 0.69 kWh. Consumul mediu anual de apa este de aproximativ 10120 litri.
        Nu vei avea probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs deoarece aceasta este foarte silentioasa (nivel zgomot estimat 56 dB).


Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                           Masina de spalat rufe Bosch WLK24261BY SLIM, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)