Masina de spalat rufe IT Wash E3S710D pret si specificatii tehnice

       IT Wash este un nou brand de electrocasnice care incearca sa sparga monopolul pietii emergente detinute pana acum de branduri mult mai sonore, oferind calitati tehnice la fel de bune pentru masinile de spalat, totl la preturi mai mici. Masina de spalat rufe IT Wash E3S710D este mai mult decat ti-ai putea dori, un model foarte bine echipat, cu numeroase programe si functii care vor deservi unei game largi de activitati pentru ca tu sa curati rufele tale intr-un mod profesionist. 
       Accesul rufelor la interior se face frontal, actionand spre stanga usa cu deschidere larga de 30 cm diametru, zona unde vei putea introduce o cantitate de pana la 7 Kg, suficient de mare pentru o familie normala de pana la 4 membrii. Toate rufele vor fi astfel spalate intr-o singura repriza, timp in care vei reusi sa faci economii importante la energie, apa dar si detergent. Pentru cantitati de rufe mai mici de 7 Kg iti recomand sa apelezi la functia Eco sau la programele de spalare rapida.
       Rufele sunt centrifugate la o viteza de rotatie maxima de 1000 rpm, suficient de buna, astfel incat rezultatul sa fie intotdeauna unul pe masura. Programele speciale vor oferi o protectie desavarsita in cazul rufelor colorate, inchise la culoare (temperatura adecvata) sau cele de culoare alba.
      Toate reglajele pot fi facute simplu si rapid folosind panoul de comanda pozitionat central, unde gasesti pe langa selectorul de programe si viteza centrifugare, butoane pentru selectie durata precum si un panoul LED pentru timpi de lucru.
      Sunt disponibile 15 moduri de spalare diferite care se vor plia perfect pentru cerintele oricarei gospodarii: programe adaptate in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, lana, delicate), program intensiv - recomandat in cazul petelor greu de scos la spalarea obisnuita pentru care este utilizata o temperatura mult mai mare, Espresso - spalare in 30 de minute, Economic - spalare la 20 de grade Celsius, program pentru jeansi, program rufe colorate, pilote, perdele, camasi, clatire etc. La toate aceste programe poti adauga optiuni suplimentare care sa faca referire la extra-clatire, prespalare, inmuiere etc.
      Nu vei avea probleme nici din pricina consumului, modelul de fata fiind unul economic care se aliaza la normele europene de consum, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A++ (consum anual de energie 194 kWh). Pentru o spalare obisnuita la capacitate maxima nu vei consuma mai mult de 077 kWh. Deasemenea consumul anual de apa pentru acest model se ridica la aproximativ 8140 de litri in timp ce pentru un singur ciclu vei utiliza aproximativ 39 de litri.
      Sistemele de protectie aferente acestui model va vegea la siguranta celor din jur si la buna desfasurare a lucrurilor: protectie pentru copii - blocheaza usa de acces la interior si dezactiveaza functiile butoanelor, control antispuma - detectie la nivel de evacuare spuma, control supraincalzire - opreste automat masina de spalat in caz de suprasolicitare, control preaplin - masina de spalat nu porneste in cazul in care a fost incarcata peste capacitatea prevazuta.    
       Nu vei avea probleme din pricina zgomotului, masina de spalat rufe IT Wash E3S710D fiind un model destul de silentios.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 


                                 
                              Masina de spalat rufe IT Wash, E3S710D, 7 kg, 1000 Rpm
      
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)