Masina de spalat rufe Panasonic NA-127VB6WGN pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat rufe Panasonic NA-127VB6WGN ofera toate solutiile necesare pentru un spalat eficient al rufelor utilizand un numar variat de programe de lucru dar si tehnologii de ultima generatie disponibile in premiera doar pe masinile din portofoliul Panasonic. Fie ca vrei sa speli rufe obisnuite sau delicate, aceasta vine cu solutii moderne care sa iti protejeze atat culorile cat si tesatura, pentru un spalat fara griji de fiecare data.
       In partea superioara aceasta dispune de un panou de comanda modern care iti ofera accesul la diverse setari de programe simplu si rapid folosind ecranul LCD de mari dimensiuni. Dimensiunea ecranului iti va permite sa fi la curent cu toate informatiile necesare iar butoanele din jurul sau va face aceasta experienta cat mai comoda si intuitiva.
       Important este si aspectul dimensiunilor pentru a stii ca vei reusi sa incadrezi masina de spalat in spatiul propus, modelul de fata fiind caracterizat de urmatoarele valori: 84.5 x 59.7 x 54.2 cm. Masina de spalat este de culoare alba, foarte silentioasa in timpul functionarii si vine echipata cu functii si sisteme de ultima generatie.

      Se potriveste pentru orice familie, fie ea mai mica sau mai mare avand o capacitate de stocare rufe la interior de 7 Kg si o viteza de rotatie de 1200 rpm.
       Programele de lucru 15 la numar acopera intreaga gama de necesitati si anume: program rapid - speli rufele in doar cateva minute, program extra-clatire - cicluri suplimentare de clatire, program prespalare, programe in functie de tipul de tesaturi (bumbac, lana, sintetice, haine colorate sau albe), etc. Pentru rufe pe care doresti sa le protejezi sa nu formeze cute greu de indepartat, exista si un mod de spalat delicat pe care il poti activa ori de cate ori este necesar pentru a spala diverse categorii de rufe, camasi, tricouri etc.
      Programul de spalare anti-alergic elimina pana la 99.99 % din sursele care pot provoca alergii din haine. Acest program suprima majoritatea alergenilor proveniti de la acarienii existenti in praful din casa, pisici, caini care pot provoca iritarea pielii in urma purtarii hainelor. Iar daca vrei sa faci si economii la spalat ai posibilitatea de a opta intre modurile ECO si Speed care iti permite sa adaptezi spalatul la timpul tau liber. Modul Speed este cu 40 % mai rapid fata de un ciclu obisnuit in timp ce Eco dureaza mai mult insa economiseste apa, detergent si energie.
      In fact, consumul masinii de spalat nu este unul foarte mare, aceasta beneficiind si de incadrarea superioara din punct de vedere energetic in clasa A+++ cu un consum in program standard de 0.83 Kw/h.
      Mai multe functii de siguranta vegheaza la buna desfasurare a programelor de lucru: Oprire si adaugare - poti adauga si alte rufe in timpul procesului de spalare, programare intarziata - masina de spalat functioneaza in intervalul stabilit de tine, sistem siguranta copii mici - blocheaza functiile panoului de comada dar si accesul la interiorul cuvei si protectie impotriva inundatiilor - oprire automata in cazul detectiei de apa care se scurge de la interior.
       Consumul de apa mediu anual indica o valoare de 9240 litri, volumul tambulului la o incarcare normala avand nevoie de numai putin 48 de litri.
       Nu vei avea probleme din pricina zgomotului, masina de spalat rufe Panasonic NA-127VB6WGN fiind un model destul de silentios.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                 Masina de spalat rufe Panasonic NA-127VB6WGN, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++,  Hydro Active, Allergy Care, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)