Masina de spalat rufe TEKA HOT SPRING TK4 1270 pret si specificatii tehnice

        Intotdeauna am apreciat produsele noi intrate pe piata deoarece ofera performante asemanatoare modelelor mult mai scumpe, de data aceasta la un pret mai mic. In aceiasi situatie se afla si masina de spalat rufe TEKA HOT SPRING TK4 1270, un model destul de ieftin care pare sa aiba toate atuurile alaturi de ea oferind pe langa performante pe care ar trebui sa le aiba orice masina de spalat care se respecta si un pret bun.
       Calitatea materialelor din care este construita masina de spalat TEKA HOT SPRING TK4 1270 reprezinta un alt aspect de luat in seama care sa cantareasca in decizia achizitionarii acesteia. In partea superioara aceasta dispune de un panou de comanda modern care iti ofera accesul la diverse setari de programe simplu si rapid folosind ecranul LCD de mari dimensiuni. Dimensiunea ecranului iti va permite sa fi la curent cu toate informatiile necesare iar butoanele din jurul sau va face aceasta experienta cat mai comoda si intuitiva.
       Important este si aspectul dimensiunilor pentru a stii ca vei reusi sa incadrezi masina de spalat in spatiul propus, modelul de fata fiind caracterizat de urmatoarele valori: 84.5 x 59.7 x 55.7 cm. Masina de spalat este de culoare argintie, foarte silentioasa in timpul functionarii si vine echipata cu functii si sisteme de ultima generatie.
      Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat de capacitate medie - 7 Kg capacitate rufe la interior -  care cu ajutorul celor 1200 rpm, aceasta va scoate toata murdaria din rufe. 
      Programele de lucru 16 la numar acopera intreaga gama de necesitati si anume: program rapid - speli rufele in doar cateva minute, program extra-clatire - cicluri suplimentare de clatire, program prespalare, programe in functie de tipul de tesaturi (bumbac, lana, sintetice, haine colorate sau albe), etc. Pentru rufe pe care doresti sa le protejezi sa nu formeze cute greu de indepartat, exista si un mod de spalat delicat pe care il poti activa ori de cate ori este necesar pentru a spala diverse categorii de rufe, camasi, tricouri etc
      In fact, consumul masinii de spalat nu este unul foarte mare, aceasta beneficiind si de incadrarea superioara din punct de vedere energetic in clasa A+++ cu un consum in program standard de 1.75 Kw/h.
      Mai multe functii de siguranta vegheaza la buna desfasurare a programelor de lucru: Oprire si adaugare - poti adauga si alte rufe in timpul procesului de spalare, programare intarziata - masina de spalat functioneaza in intervalul stabilit de tine, sistem siguranta copii mici - blocheaza functiile panoului de comada dar si accesul la interiorul cuvei si protectie impotriva inundatiilor - oprire automata in cazul detectiei de apa care se scurge de la interior, sistem de control al balansului - echilibreaza rufele de la interior si absoarbe vibratiile din timpul functionarii acesteia, sistem de control nivel spuma etc.
       Consumul de apa mediu anual indica o valoare de 10000 litri, volumul tambulului la o incarcare normala avand nevoie de numai putin 50 de litri.
       Nu vei avea probleme din pricina zgomotului, masina de spalat rufe TEKA HOT SPRING TK4 1270 fiind un model destul de silentios.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 


                             Masina de Spalat Rufe TEKA HOT SPRING TK4 1270, 1200 RPM, Spalare 7 kg, 16 Programe, Clasa A+++, Inox Anti-pata

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)