Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 522 IX pret si specificatii tehnice

      In situatiile actuale, o masina de spalat este un dispozitiv care devine din ce in ce mai indispensabil pentru gospodine, asta in cautarea unor solutii care sa ofere performante de calitate si sa economiseasca timp pretios din viata, timp pe care il poti petrece cu familia sau participand la alte activitati mai interactive. Nimanui nu ii place sa spele vasele mai ales atunci cand se strang mai multe, situatie in care esti nevoit sa petreci minute sau chiar ore in bucatarie. 
      Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 522 IX este o solutie interesanta atat ca pret cat si datorita calitatii sporite, reusind sa spele eficient vasele, chiar si cele cu o murdarie densa. 
      Stuctura sa metalica ii permite acesteia sa fie integrata usor in mobila de bucatarie sau sa fie instalata la vedere, asta in functie de posibilitati si spatiul de care dispui. De interes sunt si dimensiunile acesteia care nu sunt unele exagerate, un dispozitiv care isi va gasi locul chiar si acolo unde spatiul nu este unul tocmai generos, dictat de urmatoarele dimensiuni: 82 x 45 x 57 cm. 
      Panoul de comanda elegant si modern completeaza acest tablou, al dispozitivului care practic iti va citi gandurile, zona de unde vei putea selecta o multime de functii, programe si optiuni de lucru. Alaturi de acesta se gaseste si un display LED care ofera informatii pretioase privind modul de desfasurare a lucrurilor la interior, timpul ramas pana la terminare program sau temperatura apa si consum energetic.
       Din punct de vedere tehnic nu putem omite nici faptul ca aceasta are o capacitate maxima de incarcare de pana la 10 seturi de vase, pentru care sunt disponibile un numar de 8 programe predefinite de spalare.
       Clasa energetica din care face parte masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 522 IX este una superioara (clasa de eficienta A++). Acest lucru va influenta consumul zilnic de energie, consumul anual de energie fiind estimat la valoarea de 211 kW.
        La interior vasele spalate pot fi pozitionate oriunde in cele 3 cosuri disponibile. Chiar si paharele sau vesela delicata din portelan are prevazuta zone speciale care ofera protectie la spalat si siguranta ca acestea nu se vor sparge in timpul procesului de spalare. 
        In grila de programe sunt disponibile urmatoarele optiuni: program automat bi0/eco la 50 de grade pentru o spalare cu nivel de resurse limitate, program rapid, program intensiv pentru vase foarte murdare si unul pentru prespalare. Exista si un asa numit mod de programare intarziata cu ajutorul careia poti seta masina de spalat sa functioneze in deplina siguranta in intervalul de timp dorit de tine, chiar si atunci cand esti plecat de acasa.
       Masina de spalat vase Whirlpool ADG 522 IX detine si functia de "Al 6-lea Simt" care se bazeaza pe o serie de senzori capabil sa citeasca parametrii de functionare de la interior si sa ia decizii adaptand pe parcurs modul de functionare. Masina de spalat vase este dotata si cu un filtru de autocuratare. In cazul in care sunt detectate scurgeri de apa neprevazute, aceasta se opreste in mod automat, evitand astfel inundarea locuintei. 
        Functia Multizone iti da posibilitatea sa reglezi diferite setari pentru fiecare cos in parte, fapt care iti da posibilitatea sa speli in acelasi timp mai multe tipuri de vase. Deasemenea dezactivand unele din cele 3 zone cu cos, vei putea spala mai putine vase cu un consum redus de energie.
        Nu ar trebui sa iti faci grija nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentioasa.

Recomandare:


            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                       Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 522 IX, 6th Sense, 8 programe, 10 seturi, 45 cm, Clasa A++
                       
      
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)