Revolutia preturilor eMag: Reduceri consistente 21-23 iunie

      Incepand de maine dimineata 21 Iunie, cei de la eMag ne pregatesc una dintre cele mai importante campanii de reduceri din vara aceasta intitulata "Revolutia preturilor".
      Ne asteapta 3 zile de reduceri consistente de pana la 50 % intre 21 si 23 iunie timp in care poti achizitiona zeci de produse cu discount-uri de luat in seama. 
      Campania va fi activa incepand cu primele ore ale diminetii, de regula ora 7-8 asa ca sfatul meu e sa verifici ofertele de pe acum iar maine dimineata sa intrii pe site de la prima ora pentru a fi la curent cu cele mai bune reduceri
      Toate ofertele revolutionare vor fi disponibile sub forma unui catalog online disponibil la adresa: Vezi catalog online
      In general cele mai bune oferte vor fi si cele care se vor da primele asa ca daca vei gasi ceva pe placul tau la un pret foarte bun iti recomand sa nu stai prea mult pe ganduri deoarece stocurile sunt limitate.
      Cele mai bune oferte le veti gasi la urmatoarele categorii de produse:


       De interes ramane si sectiunea resigilate unde la fel puteti descoperi preturi la fel de bune pe fiecare sectiune in parte. De multe ori am avut ocazia sa imi cumpar cate ceva la un pret mult redus fata de cel real: Vezi oferta resigilate


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)