Router wireless ASUS RT-AC66U pret si specificatii tehnice

      ASUS RT-AC66U este un router wireless perfect pentru cei care isi doresc viteza de lucru, bun pentru streaming video si o solutie ideala si in cazul celor care frecventeaza jocurile online. Vine cu suport dual-band de generatie a 5-a si ofera si solutii pentru serviciile de stocare AiCloud. Benzile de frecventa in care acesta functioneaza sunt pe 2.4 Ghz si 5 Ghz care combinat urca viteza pana la 1.75 Gbs. In banda de 5 Ghz acesta suporta viteze pana la 1.3 Gbs, depasind vitezele atinse de retelele Gigabit pe fir si mai rapid de pana la 3 ori ca standardul 802.11n. 
     ASUS RT-AC66U suporta rularea simultana a mai multor aplicatii fara intreruperi dar si streaming ultra-rapid, in timp ce tehnologia AiRadar amplifica intr-un mod inteligent puterea conexiunilor wireless pentru un nivel de performanta superior. 
     Functia de AiCloud poate fi controlata si cu ajutorul unui smartphone (Android/Ios) care transforma practic routerul intr-un server de Cloud personal cu conectivitate USB. Fiecare cont poate fi sincronizat cu alti clienti AiCloud dar si cu produse cloud publice. 
     Daca e sa privim si partea constructiva acesta va iesi cu siguranta in evidenta prin posibilitatile multiple de conectare cu alte dispozitive si aria mare de acoperire semnal. Acesta dispune de 4 intrari LAN Gigabit si o intrare WAN Gigabit, doua porturi USB, 3 antele ajustabile si un sistem de racire propriu care face o treaba foarte buna.
     Confugurarea acestuia se face rapid, trebuie doar alimentat la priza dupa care intreg procesul de instalare nu dureaza mai mult de un minut si poate fi realizat si de pe smartphone sau tableta. Odata accesat browserul esti redirectionat catre pagina de setari unde trebuie sa alegi tipul de conexiune si modul de securizare al retelei. Odata autentificat si completat parolele providelului de internet are loc conectarea la retea. 
     Pentru securitate retele acesta vine cu certificate de tip WEP 64/128 biti, WPA, WPA2, Firewall si WPS. Datele tale vor fi astfel securizare si nimeni nu se va putea conecta la reteaua ta fara acceptul si parola de riguare.
     Ca noutate acesta vine si cu un sistem de operare propriu, care iti permite un management bun pentru dispozitivele conectate la el. De aici poti face diverse rapoarte cu privire la transfer, viteza alocata pentru fiecare dispozitiv in parte de unde poti trage concluzii cu privire la viitoarele setari de lucru. 

Recomandare:

       ASUS RT-AC66U este remarcabil din toate punctele de vedere, ofera un grad de securitate de rang superior si viteze de transfer pe masura, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Profita de reducerile actuale si achizitioneaza routerul ASUS RT-AC66U la reducere de pretVerifica pret redus


                             Router wireless ASUS RT-AC66U Black Diamond Dual-Band AC 1750 Gigabit, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11a/b/g/n

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)