Side by side Samsung RS552NRUA1J pret si specificatii tehnice

       Cei care isi doresc acum un spatiu cat mai mare pentru combina frigorifica isi pot alege un dispozitiv frigorific din categoria side by side de la Samsung, care reprezinta garantia priceperii si experientei in domeniu de mai multi ani a unui brand care si-a pus amprenta in bucatariile mai multor romani. Side by Side este un dispozitiv frigorific performant de capacitate 538 litri, dotat atat cu frigider cat si congelator care ofera posibilitatea de a depozita in siguranta la o temperatura optima alimente intr-un spatiu foarte mare.
      Combina arata foarte bine si la exterior, are doua usi de acces verticale cu deschidere laterala si permite un acces rapid la rafturile de la interior. Manerele si balamalele ascunse ofera un aer minimalist elegant care completeaza orice decor. Aceasta combina frigorifica destul de voluminoasa este caracterizata de urmatoarele dimensiuni: (IxLxA cm) 178.9 x 91.2 x 70 cm, de culoare alb cu un design elegant. 
      Este o combina Full No Frost, lucru care indica faptul ca la interior nu se va forma gheata, acest lucru tinand cont de sistemul de ventilare modern care face posibila o racire constanta in tot interiorul combinei fara sa existe variatii dintr-o zona in alta, principiu care ar duce si la formarea ghetii. Frigiderul utilizeaza doua fluxuri de aer separate si control precis al temperaturii pentru mentinerea nivelelor optime de umiditate atat in frigider cat si in congelator. 
       Frigiderul cu o capacitate de 341 de litri este prevazut cu 5 rafturi de sticla rezistenta, dintre care 3 sunt ajustabile pe înălțime. In compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului de un ventilator care totodata va asigura performante mai bune de racire. Accesul la interior se face foarte rapid din toate unghiurile iar in cazul in care il folosesti noaptea aceasta este dotata si cu un sistem cu iluminare pe baza de becuri LED economice.
      Vitrina pentru branzeturi si legume delimiteaza clar zone diferite in functie de alimentele utilizate frecvent creand conditii specifice ideale pentru fiecare aliment in parte. Va fi usor sa le identifici deoarece acestea au desene specifice pe fiecare zona in parte unde sunt specificate si ce produse sunt recomandate pentru a fi pastrate.
      Congelatorul are o capacitate de 197 litri, fiind mult mai mare decât cele ale combinelor frigorifice obișnuite si este impartit in 4 compartimente. Combina dispune de tehnologia No Frost atat pentru compartimentul de racire cat si cel de congelare. Alimentele vor fi depozitate la o temperatura optima ferite de inghet. Capacitatea de congelare pentru congelator este de 12 Kg la 24 de ore.
      Performantele la racire sunt date si de compresorul Digital care foloseste tehnologia Inverter. Combina frigorifica reuseste sa faca astfel si economii importante de energie si sa ofere o racire constanta in tot interiorul ei. Acest lucru este evident si prin incadrarea acesteia in clasa energetica A+, consumul estimat fiind de aproximativ 432 kWh/an.
       Interiorul este luminat eficient de un set de becuri LED care ia forma de tun pentru ca lumina sa fie dispersata in mod egal pe fiecare faft in parte. Designul compact al sistemului de iluminare ofera mai mult spatiu pentru alimente, nu emite caldura si de asemenea nu consuma nici foarte multa energie.

Recomandare

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Side by side Samsung RS552NRUA1J, 538 l, Clasa A+, Full No Frost, H 179 cm, Alb Side by side Samsung RS552NRUA1J, 538 l, Clasa A+, Full No Frost, H 179 cm, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)